Enkele van de ontvangen reacties:

Allerliefst Kraambureau
draag ik bij deze voor.


Zij leveren niet alleen zorg op maat maar ook helpen zij de minder bedeelden. Allerliefst Kraamzorg heeft namelijk nog een stichting gekoppeld, genaamd Stichting Allerliefst. Er zijn nog zoveel gezinnen die onder de armoede grens leven, die helpen wij om ze een goede start te bieden aan hun baby d.m.v. de benodigde spullen te leveren. Denk hierbij aan babykamers, verzorgingsspullen, kraampakketten maar ook gewoon een speeltje, kinderwagen etc. Stichting Allerliefst heeft alles te danken aan sponsoren en aan de mensen die ons baby spullen doneren. De meeste mensen weten ons te vinden. En anders zien we ze tijdens een intake gesprek en zullen we een inventarisatielijst invullen om te kijken wat deze mensen nog nodig hebben. Dit zullen wij dan bij hun thuis bezorgen.

Dus wat mij betreft mag Allerliefst Kraamzorg wel een pluim verdienen!

Mvg. D.M.

top ⏫


Kraamzorg Madelief

uit de Hoekse Waard.
Bestaat nu ruim 2 jaar, ondertussen een leuke groep van 19 collega's.
Voor persoonlijke zorg door professionele, ervaren en vooral leuke kraamverzorgenden en andere collega\'s. Kleinschalig dus we weten met wie we contact hebben, voor cliënten wel zo fijn!
Onze slogan: Zorg met liefde voor het leven!

Gr E. K. Kraamzorg Madelief

Kraamzus

is voor mij de nummer 1

Dit jaar 10 jarig bestaan en ik mag wondertjes welkom heten in

Gelderland
Brabant
Limburg

Groet, C.

top ⏫


Zorgorganisatie Zorg-Vuldig

1:
Ik zou heel graag Zorgorganisatie Zorg-Vuldig willen voordragen voor de pluim.
Het is een bureau dat niet kleinschalig is maar wel kleinschalig werkt.
Geen bandjes met een keuze menu als je belt maar gewoon direct en goed contact.
Het personeel op kantoor en in de zorg maken alles zo persoonlijk mogelijk.
Zorgvuldig bestaat op 1 juli aanstaande 16 jaar en leveren al 16 jaar kwalitatief goede zorg.
Ik heb er 12 jaar met heel veel plezier gewerkt en het zou echt terecht zijn als dit bureau in het zonnetje zou worden gezet.
Het bureau is opgezet door Gera van Huuksloot, zij is ook de eigenaar/directeur. Ze is dit bedrijf begonnen vanuit haar eigen woning.
Inmiddels is het uitgebreid tot een bureau met zo'n 100 mensen.
Ze wordt hierin bijgestaan door haar partner en door twee super goede managers die dit ook alweer zo'n 14 jaar doen.
Een vast team, niet teveel verloop, geen mega salarissen en zo blijft het bedrijf gezond.
Daarbij is niemand te beroerd om te helpen als het druk is, zo kan het gewoon gebeuren dat op woensdagmiddag de directeur of een manager zelf op de planning zit om ervoor te zorgen dat de cliënt boven alles gaat.

Met vriendelijke groeten,
H. d. B.
2:
Als reden vermeld ik:
Na 33 jaar te hebben gewerkt werd ik werkloos. In een tijd van economische malaise heb ik 1½ jaar geprobeerd in mijn vakgebied een baan te vinden. Helaas mocht dit niet lukken en heb toen de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd bij Zorgorganisatie Zorg-Vuldig.

Ik ben op mijn 52e aangenomen door deze fantastische organisatie. Mijn leeftijd en opleiding waren geen enkel probleem. Ik heb een leer/werk contract aangeboden gekregen en de opleiding werd ook nog eens voor mij betaald. Inmiddels zit ik in de eindfase van mijn opleiding en studeer 9 juli 2016 af. Met behulp van mijn geweldige collega's (geen vraag voor hen was teveel) heb ik mijn opleiding bijna afgerond, zodat ik als zelfstandig kraamverzorgende kan werken.

Ik hoop dat Zorgorganisatie Zorg-Vuldig een voorbeeld mag zijn voor alle werkgevers. Op mijn leeftijd heb ik niet alleen een nieuwe kans gekregen op een baan, maar ook het gevoel gekregen dat ik nog niet ben afgeschreven op de arbeidsmarkt.

Groet,  anoniem

top ⏫


Kraamzorg Zuid Gelderland

Zonder toelichting ontvangen


Buurt ZorgKraam

We zijn een top team samen met verloskundige Ineke en Maartje, staan klaar voor alle gezinnen en hebben daar door goeie samen werken tussen kraamzorg en verloskundige

top ⏫


Kraamzorg Papendrecht

Ik wil graag Kraamzorg de Drechtstromen te Papendrecht voordragen.


Kraamzorg BG VALLEI

1:
Ik mis het ALLER BESTE LEUKSTE MEEST PROFESSIONELE en GEZELLIGSTE kraamburo.........

Kraamzorg BG VALLEI uit Kesteren!!!
groet, E

Adres:
Nedereindsestraat 30b
4041 XG   Kesteren
0488 482 151

top ⏫


2:
Ik ben ook blij dat ik er mag werken bij de Betuwe en Gelderse Vallei, top bureau!

J.v.K
3:
Kraamzorg Betuwe en Gelderse Vallei te Kesteren.
Omdat ze een kraambureau zijn wat ook met het personeel mee denkt. Ik werk hier ruim 13 jaar met plezier. Begonnen als kraamverzorgende/nachtwacht..inmiddels zelf moeder van 3 en nu door hun meedenken.... kraamzorgconsulent. Ze denken aan de cliënt. ...maar zeker ook aan de thuissituatie van hun medewerkers!!

S. v/d W.

top ⏫


Kraamzorg Noelle

Meer op mijn facebook

Kraamzorg HomeCare

Meer via facebook
Geen verder info verstuurd

Kraamcentrum DAT


natuurlijk!!

F.S.


Kraam Zeker

Vaart Z.Z. 33
9401 GG Assen
Telefoon: 0592 - 407 270

Groet, T.G

top ⏫

Zo is het maar net

N.W.

Mammae Mia

Derde Oosterparkstraat 136 C
1092 EC Amsterdam

Telefoon: 020- 6408337
Telefoon planning: 06-24648635 ( 24 uur per dag bereikbaar)
E-mail: info@mammaemia.nl

1:
Ik stem natuurlijk voor Mammea Mia, een bureau met lieve, betrokken, kundige en flexibele kraamverzorgster en een fantastisch team op kantoor, aangestuurd door de beste "baas"

TJ.W.


2:
Mammae Mia omdat ze behalve uitstekende liefdevolle zorg voor alle cliënten ook nog uitstekend en liefdevol naar de werknemers zijn.
En dat merk je in de zorg
S.B.

3:
En de grappigste kraamverzorgenden

S.C.

4: Natuurlijk Mammae Mia.
Denken mee. Lekker klein en veilig gevoel.
Gewoon een top werkgever

E.R.

top ⏫


Natus Kraamzorg


Torenlaan 41
5328 CL  ROSSUM
Tel: 0418 - 661 307
email: info@natus.nl


PKZ Kraamzorg

is sinds 1994 een begrip in Zoetermeer en altijd trouw gebleven aan haar visie:
Professionele zorg, Kwaliteit en Zorggarantie.

PKZ is actief bij innovaties in de zorg en vaak kartrekker bij projecten.

PKZ scoort altijd hoog bij de zorgverzekeraars (KTO),
haar klanten en ketenpartners. Daarnaast wil PKZ vooral een fijne en veilige werkplek zijn en blijven voor al haar medewerkers.

top ⏫


Zin Kraamzorg

1:
Gewoon goede Kraamzorg!!!
Echt een toptijd gehad, van inschrijving tot eind kraamtijd. Website vind ik sprekend, fris en duidelijk.

2:
Als reden vermeld ik:
Het is een goede werkgever, die ons als kraamverzorgsters als vol aanziet en ervoor zorgt, dat we ons gewaardeerd voelen. Hierdoor is de sfeer harmonieus en wil je best een stapje harder zetten bij drukte.

Wij zijn in Meerdere Regio's actief

3:
Als reden vermeld ik:

ZIN Kraamzorg Maarssen is groots met de kleintjes!
Kleinere vestigingen, binnen een grote, goed werkende organisatie, waarin, naast de cliënt, de medewerkers centraal staan! Met de overtuiging dat tevreden, professioneel, ervaren, kundig, geschoold en geaccrediteerd personeel ook tevreden cliënten met zich meebrengen! Een super fijn team in Maarssen, met gedreven collega's en een fijn contact! Topmeiden.

E.v K.
4:
Als reden vermeld ik:

Nadat wij als team op straat stonden door een faillisement zijn wij zeer liefdevol opgevangen en overgenomen door ZIN Kraamzorg.
Nooit verwacht dat het mij een groot bedrijf zo zou bevallen, maar gezien wij als team in onze eigen regio kunnen blijven werken met dezelfde kwaliteiten en scholingen kunnen wij toch onze kwaliteiten doorvoeren!
Zin kraamzorg, gezellig en goed bedrijf!

Groet,
J.M.

top ⏫


KraamZorg een mooi Begin

Ik wil Kraamzorg een mooi begin in Lelystad nomineren.
Anderhalf jaar geleden gestart. Hard gewerkt en ....10 personeelsleden en leerlingen. Een pandje waar het kantoor zit met een winkelruimte waar borstvoeding gerelateerde artikelen worden verkocht. Een fijne werksfeer met een goed team welke ook als de cliënt dit vraagt 's nachts opstarten met de zorg


Procare Kraamzorg

Bij deze wil ik Procare Kraamzorg nomineren.
Heb in 2014 en 2016 Kraamzorg gehad en beide keren een zeer fijne en professionele team gehad.
Zeer attente en deskundige kraamverzorgster. De medewerkers op kantoor bellen ook voor, tijdens en na de kraamzorg periode om na te gaan of wij nog vragen hadden en hoe het bevalt. Top!

top ⏫


Kraamzorg Family

1:
Ik nomineer kraambureau Family!
Hele goede ervaring mee gehad en ze verdienen het om te winnen als kraambureau van het jaar 2016!
2:
Ik nomineer graag Kraambureau Family.

Zij komen in het begin van de zwangerschap op kennismakingsgesprek, en na de intake van 34 wk kunnen cliënten zelf een voorkeur aangeven indien ze dit willen. Ze gaan mee naar een poliklinische bevalling in het ziekenhuis, organiseren borstvoedingsavond en informatieavonden over bevalling en kraambed samen met de verloskundigenpraktijk. Houden gedurende de zwangerschap contact om af en toe te vragen hoe het gaat. Je voelt je een mens bij hun en geen nummer. Na de bevalling leggen ze je in de watten en zorgen ze voor een kraambed om nooit te vergeten. Komt het een dag niet uit met de uren? .Geen probleem, dan zorgen ze voor een oplossing. Fruitcreaties, rust voor de ouders en gezelligheid met andere kinderen. Ze zijn van alle markten thuis. Ik zeg een beter bureau kan je niet krijgen!

Groet, M.V.


Kraamzorgpraktijk Purmerend

Als reden vermeld ik:

Het is een jonge dynamische praktijk met goed opgeleide kraamverzorgende, een heel hecht team en dat maakt het werken bijzonder leuk. Hier is het echt samenwerken. Er wordt heel nauw samengewerkt met verloskundigenpraktijk Purmerend, maar ook is er een goede samenwerking met alle andere verloskundigen in de Zaanstreek en Waterland.
Met plezier werken dat is heel erg veel waard. Alle kraamverzorgende voelen de warmte van het nest dat we samen vormen en de waardering die we van onze collega's (in dit geval de verloskundige die het kraamzorg bureau leiden), krijgen.
De speciale datum: 01-01-2015 start van de praktijk

top ⏫


kraamzorg Yunio

Als reden vermeld ik:

Een super organisatie waarbij cliënten altijd op nummer 1 komen. Daarbij ook een meer dan goede werkgever waarbij alles in goed overleg gaat.

Groet, Anomiem

kraamzorg De Waarden

Telefonisch aanmelden voor kraamzorg (0900) 57 22 646 (€ 0,35 per gesprek)
Algemeen telefoonnummer (0182) 32 55 55
E-mail: info@kraamzorg.org  

Adres hoofdkantoor:
Boomgaard 2
2871 PW  Schoonhoven


Postadres:
Postbus 538
2870 AH  Schoonhoven

top ⏫


kraamzorg Puck & Co

Ik wil heel graag Kraamzorg Puck & Co nomineren in Den Haag.
Ik werk nu bij dit bureau vanaf december 2015.
Toen ik bij dit bureau kwam werken, was dat echt een enorm verademing. Alles goed geregeld, werkgever met empathie voor zowel cliënt als personeel. Altijd meedenkend en gewoon eerlijk worden behandeld. Dat laatste zou je zeggen dit is normaal, maar ik heb geleerd
de afgelopen jaren dat dit niet altijd vanzelfsprekend is,

Dus bij deze Kraamzorg Puck & Co, zorg op maat en hoe fijn is dat om te mogen geven.

Echt een hele dikke pluim voor de twee dames die dit bureau runnen!

top ⏫


Angela en Christien Refos

Angela Refos en Christien Refos, die voor alle kraamgezinnen een extra handje overhebben.
De kraamweek wordt een verwen week! met veel rust.
Het kraamgezin kan dan in deze periode weer wat energie opbouwen.
Vind je het leuk om dit te delen!!

Graag.

Alvast bedankt.

Jullie kraamverzorgsters Angela en Christien Refos.

Bureau Klasse Kraamzorg


Raadhuisstraat 61 A
2271 CW Voorburg
Telefoon: 070 - 3873 305

top ⏫


Kraamzorg Mama


Thumps up voor kraamzorg Mama

Geboortehuys

Adres: Joubertweg 8
6861 DN Oosterbeek
Telefoon: 026 - 744 0033

top ⏫

Kraamzorg de Toekomst


De mail die wij ontvingen:
Beste Samenkramen,

Wat leuk dat jullie de verkiezing Kraambureau van het jaar 2016 hebben!

Ik mis alleen het leukste Kraambureau en dat is Kraamzorg de Toekomst in Den haag!
Zouden jullie deze kunnen toevoegen zodat ik kan stemmen op hun!
Het is een nieuw bedrijf sinds 2 jaar actief en de meiden zijn super!

Met vriendelijke groet,

top ⏫Wereld-Wonder

Kraamzorg Wereld Wonder is een goede professionele organisatie. Dankzij de persoonlijke zorg van onze lieve kraamverzorgende en de goede informatie heb ik van mijn kraamperiode kunnen genieten.

Kraamzorg-Mastenbroek

Ons kraambureau heeft ruime ervaring in kraamzorg.
Onze kraamverzorgsters weten dus precies wat een net bevallen vrouw nodig heeft. En hoe ze ervoor kunnen zorgen dat u echt kunt genieten van de bijzondere eerste dagen na een bevalling. Of het nu bij het eerste kindje is of een volgende aanwinst in uw gezin.
Gun ons je stem

Buurtzorgkraam

Wij zijn een onderdeel van de Landelijke Buurtzorgkraam.
Onze afdeling is:

Akersloot - Heemskerk - Uitgeest

top ⏫


Kraamzorg LiemersCare B.V.


Guido Gezellestraat 58,
6901 KZ  Zevenaar
Stuur ons een mail - See more at: contact

Het KraamZorg Bureau

Wij helpen u graag! Van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap. U gaat een bijzondere en spannende tijd tegemoet. Met waarschijnlijk veel vragen over allerlei zaken. Daarmee kunt u terecht bij de verloskundige, huisarts of ziekenhuis. Maar ook het kraambureau kan hierin een grote rol spelen. Een bureau dat begrijpt wat belangrijk voor u is en u hierin ondersteunt. Het KraamZorg Bureau biedt u professionele zorg en persoonlijke aandacht, zodat u onbezorgd van uw kraamtijd kan genieten.

top ⏫


HET KRAAMNEST


Bezoekadres:
Vierakkerstraat 2
6852 RE  Huissen

Telefonisch aanmelden voor kraamzorg
026 - 3798 195

Voor spoed: 06 - 3980 7929
Stuur ons een mail


Geboortezorghuis Harderwijk

Geboortezorghuis Harderwijk
Wethouder Jansenlaan 90
3844 DG  Harderwijk

top ⏫

Heleen Boogaard - KraamzorgPLUS

De kraamtijd is een heel speciaal moment in je leven.
Zowel voor een moeder als voor de vader.
En daar horen geen zorgen bij,
Dit kleine nieuwe wonder aan iedereen laten zien,
want iedereen mag het weten...
"Dit is het mooiste kindje op de wereld!"
Om deze tijd zo mooi en zorgeloos te laten verlopen,
komen wij graag bij jullie om moeder en kind te verzorgen,
de fijne kneepjes van het ouderschap te leren
en beschuitjes te smeren.

Middelweg 2c
5253 CA  Nieuwkuijk
Mob: 06 - 2200 1949

top ⏫


De Kraamvogel


een kraamzorg organisatie met goed opgeleide kraamverzorgenden die met veel plezier moeder en baby verzorgen, veel informatie geven en goede zorg leveren.

Waarom Isis Kraamzorg?


Isis Kraamzorg is een organisatie met deskundige kraamverzorgenden (kraamdeskundigen).
Wij streven naar een kraamdeskundige per gezin. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een warme en ontspannen start voor jou en je gezin. We brengen balans in elke situatie. Juist als het net even anders is, of anders gaat.
Lees hier verder

top ⏫