TKalir

Omgaan met pijn

Hoe ga je om met de pijn? En wie gaat je dan bijstaan?
Een goede voorbereiding op de bevalling geeft vaak veel voldoening, ook achteraf, en een gevoel van controle tijdens de bevalling. Als doula vind ik een positieve bevalervaring essentieel. Voor jou als aanstaande moeder, maar ook voor je kindje. Als de bevalling aangenaam verloopt, zorg je ervoor dat jouw kindje de beste start krijgt die er is. Ik geloof in de kracht van de vrouw. En dat betekent dat ik jou en je partner de ruimte geef een actieve rol aan te nemen. Zo blijf jij aan het roer staan van alle beslissingen die er genomen worden. En ik assisteer zodat jouw wensen zoveel mogelijk behartigd worden. Ik ben er voor jou! Bel of mail gerust, meer informatie is op de site te vinden:

De beste oplossingen voor:

Een natuurlijke bevalling.

mama tens banner

Bevallen zonder zorgen

Op Bevallen Zonder Zorgen lees je per fase welke handige producten je kunnen helpen en wat je zelf kunt doen om de periode voor, tijdens en na de bevalling zonder (al te veel) zorgen te laten verlopen. Natuurlijk is een slimme tip van een professional nooit weg. Daarom bieden zij jou de mogelijkheid om vrijblijvend en zonder kosten advies te ontvangen van één van de deskundigen.

epi no
brigit Schuurman

Epi-no

Kun je zelf de kans verhogen op een veilige en natuurlijke bevalling? Ja, zeker, met veel zelfvertrouwen en Epi-no! De geboortetrainer Epi-no is bewezen effectief. Het geeft jou, naast veel zelfvertrouwen, ook een goede training voor de bekkenbodemspieren. Als je deze goed kan voelen, weet je beter hoe je die spieren in kan zetten tijdens de baring. Je loopt hierdoor minder risico op het krijgen van een knip (Epi) en/of inscheuringen. Ook de persfase (uitdrijvingsfase) wordt door training met Epi-no verkort. Wel zo prettig voor moeder en kind. Om je beter te informeren bekijk onderstaande video’s, waar moeders, BN’ers en zorgprofessionals iets vertellen over Epi-no.

bevallen zonder zorgen

Baringspijn

Om beter om te gaan met baringspijn, en pijn de baas blijven, kun je gebuik maken van de Mama-Tens.
Het is een veilige en effectieve manier om de weeënpijn minder intensief  te ervaren en je lichaam meer endorfine te laten aanmaken.

Wat verloskundigen hiervan vinden lees je via:

MamaTENS mytime set