cover perfecte moeders bestaan niet e

Het boek dat zwangere vrouwen en moeders op een praktische manier helpt in balans te komen en te blijven.

Zwangerschap en de “roze wolk”
Zwanger zijn en moeder worden zorgt voor een grote en vaak prachtige verandering in het leven van een vrouw. Maar vrouwen kunnen ook behoorlijk uit balans raken door moeizaam verlopende zwangerschappen, miskramen, traumatische bevallingen, een tegenvallende kraamtijd of de combinatie moederschap en werk. De roze wolk is soms ver te zoeken en lijkt in de praktijk af en toe meer op een donkergrijze donderwolk.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat jaarlijks zo’n 10- 20% van de zwangeren en jonge moeders depressief of angstig is. Er bevallen in Nederland 180.000 vrouwen per jaar. Dat betekent dat er elk jaar tussen de 18.000 en 22.000 vrouwen zijn wier leven op een negatieve manier wordt beïnvloed door piekeren, angstige of depressieve gedachten en gevoelens. Veel vrouwen denken dat ze de enige zijn die zich zo voelen. Dat zijn ze zeker niet!

Voor alle vrouwen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken tijdens deze nieuwe levensfase heeft Diana Koster, VrouwenCoach en Verloskundige, dit praktische (zelfhulp)boek geschreven waarin zij haar kennis combineert met ontroerende praktijkverhalen, humor, positiviteit en oefeningen.

 

Meer informatie

Nu bestellen!