Je zwangerschap, de geboorte van jullie kindje en het eerste jaar van jullie baby zijn een bijzondere tijd, die ook nog eens voorbijvliegt. Wat is er dan mooier dan deze periode vast laten leggen in een zwangerschapsfotoshoot, geboortereportage of babyfotoshoot? Bij jullie thuis of op een locatie die jullie aanspreekt of die voor jullie bijzonder is worden de fotoshoots gemaakt.
Na de fotoshoot krijgen jullie altijd een dvd met daarop door jullie gekozen foto’s en een foto-afdruk helemaal gratis!

Op onze website zijn veel voorbeelden te vinden van fotoreportages en kunnen jullie terecht voor meer informatie.
Wij maken fotoreportages in Noordoost-Nederland en zijn gevestigd in Zwolle en Hoogeveen.

Zwangerschapsfotografie

Een mooie ronde buik wanneer je wat verder in de zwangerschap bent is heel mooi om vast te laten leggen als aandenken
voor later! Dit kan bij jullie thuis of op een mooie buitenlocatie. Heel bijzonder is het om alvast wat zwangerschapsfoto’s
te maken in de babykamer of een eerste mutsje of schoentjes die jullie al hebben gekocht in de fotoshoot te gebruiken.
Daarnaast zijn foto’s op een mooie buitenlocatie heel mooi.
Of dit nou een grasveld is of een bloementuin, vrolijke en kleurrijke foto’s zijn het resultaat!

Geboortefotografie

Een fotoreportage die nog wat minder bekend is, is een geboortereportage. Een hele bijzondere fotoreportage vanaf de weeën, tijdens de geboorte van jullie kindje tot de eerste uren na de geboorte. Als fotografe blijf ik op de achtergrond en gebruik ik alleen het aanwezige licht. Het is de bedoeling dat ik ‘onzichtbaar aanwezig’ ben, zodat de geboorte van jullie kindje echt jullie moment is. Bijkomend voordeel is dat de man alle aandacht kan geven aan zijn vriendin/vrouw zonder zelf foto’s te hoeven maken. Het resultaat? Een mooie fotoserie vol emotie. Zo fotografeer ik bijvoorbeeld de man die zijn vriendin/vrouw steunt tijdens de weeën, de geboorte van jullie kindje vanaf een mooi standpunt, de blik van een moeder wanneer zij haar kind voor het eerst ziet, de blikken van man en vrouw wanneer ze elkaar na de geboorte van hun kindje trots aankijken en de eerste uren na de geboorte met het wegen en alle controles. Hierbij worden totaalfoto’s en details van bijvoorbeeld een rimpelig handje of de klok met het tijdstip van de geboorte afgewisseld. Dit alles wordt natuurlijk op een smaakvolle manier vastgelegd. De eerste momenten in beeld die een geweldig aandenken geven.

Baby en newborn fotografie

Een newborn fotoshoot is de eerste echte fotoshoot van jullie kindje en wordt binnen 10 dagen na de geboorte gemaakt bij jullie thuis. Een babyfotoshoot kan het eerste levensjaar van jullie kindje gemaakt worden. Tijdens deze fotoshoot worden er bijvoorbeeld foto’s van jullie kindje op een mooi kleedje, in de wieg, op de babykamer en natuurlijk foto’s samen met jullie als ouders gemaakt. Eventuele attributen als mandjes en mutsjes zijn beschikbaar, maar vaak is het nog leuker om jullie eigen spullen te gebruiken. Een kleedje dat een bijzonder verhaal heeft, de eerste schoentjes van de kleine, enz. Wanneer jullie baby iets ouder is, is het ook mogelijk de fotoshoot op locatie te houden en de eerste keer dat jullie kindje een blaadje ontdekt of sneeuw ziet vast te laten leggen! Jullie kunnen ook de groei van jullie baby vast laten leggen in meerdere fotoshoots tijdens het eerste levensjaar van jullie kindje.

Kijk eens op onze website voor meer informatie,
Volg ons op Facebook en/of Twitter.

Hebben jullie nog vragen of willen jullie een fotoreportage laten maken?

ESSENZA FOTOGRAFIE

Postadres:
Van Limburg Stirumware 4
8014 PA Zwolle

Mail naar: Essenza-Fotografie
of bel 06 – 4410 7399

Fotoreportages in Noordoost-Nederland
Gevestigd in Zwolle en Hoogeveen