In verband met het Corina virus, kunnen activiteiten niet doorgaan,
vraag dit voor de zekerheid altijd even na bij de organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Carry Your Love

17 mei 2020 - 11:00 - 18:00

Carry your love

Carry Your Love is een jaarlijks terugkerend Nederlands draagevenement.

Een groep enthousiaste draagmoeders, onder leiding van Kim Jansen, organiseerde de eerste editie in mei 2019.
Samen hebben we onze liefde voor dragen gebundeld en een dag gecreëerd waar elke dragende, of oriënterende ouder zich thuis voelt.

Op Carry Your Love vind je een markt waar verschillende producenten van draagdoeken, -zakken en andere draag- en kind gerelateerde merken zich presenteren. In de creatieve corner kun je prachtige creaties van o.a. wrap scraps vinden. De pashoek ligt vol met allerlei dragers en doeken die je kunt proberen, onder professionele begeleiding van een draagconsulent. Ook kun je een consult boeken of een workshop volgen. Omdat we op een prachtige locatie zitten, is er ook een professionele fotograaf aanwezig voor minishoots tussen de bloemen of perenbomen. Voor de kids is er een gezellige speelhoek waar je o.a. geschminkt kunt worden en je nagels kunt laten lakken. In de tuin en zithoek kun je even relaxen en je hapje eten en drinken. De eerste editie kreeg veel positieve reacties van zowel bezoekers als standhouders.

Deze ervaring, samen met alle feedback die we ontvangen hebben, nemen we mee om in 2020 weer een hele toffe dag te organiseren.
Zien we jou ook op 17 mei 2020?

Gegevens

Datum:
17 mei 2020
Tijd:
11:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Lewis Flowers
Haarstraat 47
Tuil, Gelderland 4176 BK Nederland
+ Google Maps