Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

” From Womb to World” de reis die ons leven bepaald. Namiddaglezing door Anna Verwaal.

2 oktober 2019 - 13:30 - 17:00

Anna Verwaal foto

Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat de conceptie, zwangerschap en de geboorte een diepe imprint vormt die grote invloed heeft op alle relaties in ons leven.
Niet alleen de relatie met familieleden en vrienden maar ook onze gezondheid, ons werk en dagelijks leven wordt door deze vroege non verbale, emotionele en somatische imprint bepaald. Meestal zijn we ons hier totaal niet van bewust.
Tijdens deze audio-visuele middag lezing wordt duidelijk hoe belangrijk het is meer te weten over de manier waarop pre,- en perinatale imprints, angsten of trauma’s onszelf, onze dierbaren en cliënten kunnen beïnvloeden

 

 

Spreker:

Anna Verwaal is als verpleegkundige gespecialiseerd in moeder en kind, UCLA gecertificeerd borstvoeding instructeur (lactatiekundige), consultant voor bewuste conceptie en geboorte, instructeur over de primaire periode voor geboorte professionelen en geboortefotograaf en sinds 1990 woonachtig en werkzaam in de USA.

Na een lange carrière in de klinische verloskunde en de gespecialiseerde thuiszorg in Los Angeles merkte ze dat ze liever individueel met gezinnen en baby’s wilde werken om geboortetrauma’s te voorkomen en te helen.

Momenteel word Anna over de hele wereld gevraagd voor lezingen en workshops over het cellulaire geheugen van de geboorte-ervaring, de fysiologische en hormonale blauwdruk van bevallen en hechten en de diepe psychologische, emotionele en spirituele aspecten van het geboorte proces.

Ze is al sinds 1996 lid van APPPAH, the Association of Pre & Perinatal Psychology and Health.

 

Voor meer informatie zie interview met Anna in de Happi.Kidz (najaar 2012), haar TEDxTalk  op youtube  of bezoek FromWombToWorld.com

 

Alle info:  https://www.birthimprints.com/lezing-from-womb-to-world-de-reis-die-ons-leven-bepaald-2-okt-2019/

Gegevens

Datum:
2 oktober 2019
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
www.birthimprints.com

Organisator

Birthimprints
Telefoon:
0032 477/200 416
E-mail:
info@birthimprints.com
Website:
www.birthimprints.com

Locatie

Alden Biesen
Kasteelstraat 6
Bilzen, Limburg 3740 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 89 / 51 56 54
Website:
https://www.alden-biesen.be/