In verband met het Corina virus, kunnen activiteiten niet doorgaan,
vraag dit voor de zekerheid altijd even na bij de organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Negenmaanden Beurs 2021

20 februari 2021 - 10:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 10:00, repeating until 21 februari 2021

Een belangrijke wijziging die hieruit voorkomt is, dat de beurs één week wordt vervroegd en dus op woensdag 17 februari van start gaat en duurt tot zaterdag 20 februari of zondag 21 februari. De einddatum onderzoeken wij momenteel en zullen we u later over informeren.

Dit houdt in dat de Negenmaandenbeurs de eerste drie dagen stand alone’ plaatsvindt zonder de Huishoudbeurs. Het voordeel van een ‘stand alone’ Negenmaandenbeurs is dat al onze (zwangere) bezoekers kunnen parkeren in de RAI en we hen zo een comfortabel, veilig en kwalitatief bezoek kunnen bieden. In het weekend zal er wel de mogelijkheid zijn, mits richtlijnen en protocollen dit toelaat, om beide beurzen te bezoeken.

Op dit moment wordt onder zwangere vrouwen en jonge ouders een onderzoek gedaan over gewenste voorzorgsmaatregelen, bezoekintentie en openingstijden (in de vorm van timeslots en/of starttijden). De resultaten delen we graag voor 1 september met u.
Zoals velen van jullie weten vindt de Negenmaandenbeurs komend jaar plaats in het Holland Complex (hal 10, 11 en 12) met een eigen entree aan de voorkant van de RAI en een eigen restaurantgebied. We zijn al ver met het ontwikkelen van een mooie look and feel die via verschillende standbouw pakketten, terrassen en paviljoens terug komen in elke hal en een mooie aanvulling zijn op alle stands.

We geloven erg in dit aangepaste corona proof concept en datum. Op deze manier zijn wij flexibel en kunnen makkelijk bijsturen aan de hand van wel of niet opgelegde richtlijnen of protocollen.

 

Gegevens

Datum:
20 februari 2021
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

De Negenmaandenbeurs

Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein 6
Amsterdam, 1078 GZ Nederland
+ Google Maps