In verband met het Corina virus, kunnen activiteiten niet doorgaan,
vraag dit voor de zekerheid altijd even na bij de organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop geboortefotografie voor geboortewerkers

13 maart 2020 - 10:00 - 17:00

€ 197.00
BirthImprints

Ben je werkzaam als vroedvrouw, doula, verloskundige, verpleegkundige op neonatologie, … en maak je al eens met veel plezier een paar kiekjes voor de ouders bij de geboorte van nieuw leven? Dan is deze workshop voor jou!

Voorkennis van fotografie is niet nodig.

We beginnen bij de basis en passen specifiek de basis principes van fotografie toe op geboortes. Ik leer je te werken in moeilijk (licht)omstandigheden, geef praktische tips voor de juiste camera-instellingen en een mooie beeldcompositie.

Je mag je eigen reflexcamera meebrengen, maar je leert vooral snel de juiste instellingen te kiezen op elke camera die je wordt toegestopt. Na deze workshop schiet jij de mooiste geboortefoto’s. Wedden dat je daarmee heel wat ouders blij zal maken?


Leed hier verder


De workshop wordt gegeven door:

Marijke Thoen, geboortefotografe. Op mijn 18de twijfelde ik of ik vroedvrouw of fotografe wou worden.. Ik ging uiteindelijk fotografie studeren maar de passie en fascinatie voor het geboorteproces bleef. Na in 2006 en 2008 zelf twee maal mama te zijn geworden fotografeerde ik 10 jaar geleden voor het eerst bij een bevalling. Inmiddels fotografeerde ik geboortes in alle mogelijke varianten, in het ziekenhuis, thuis, in bad & op het operatiekwartier in heel België en Nederland. Ik won inmiddels verschillende internationale Awards met mijn werk en trok mee ten strijde tegen de censuur op geboortefoto’s op sociale media Fb en Instagram. Ook ben ik medeoprichter van de beroepsvereniging van geboortefotografen van België en Nederland www.geboortefotografen.com

Het is mijn wens dat geboorte ‘genormaliseerd’ wordt en informatie voor toekomstige ouders voor iedereen beschikbaar is en daar kan beeldmateriaal zeker toe bijdragen.

Marijke

Gegevens

Datum:
13 maart 2020
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€ 197.00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Birth Imprints
Telefoon:
+32 477 200 416
E-mail:
info@birthimprints .com
Site:
http://www. irthimprints .com

Locatie

Alden Biesen
Kasteelstraat 6
Bilzen, Limburg 3740 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 89 / 51 56 54
Site:
https://www.alden-biesen.be/