alternatieve kadobon

Tijdens de kraamperiode een persoonlijke cadeau

SamenKramen is een samenwerking aangegaan met de Alternatieve Kadobon. Op onze website geven we hiermee een heel bijzondere cadeautip voor zowel bezoekers van een kraambed als de kraamvrouw zelf. Want wat moet je nog vragen als cadeau als je alle kleding, luiers, flessen, een box, wandelwagen en commode al hebt? Met de Alternatieve Kadobon kan de kraamvrouw zelf een cadeau kiezen: babymassages, biologische babyverzorgingsproducten, workshops ‘contact met je kind’ of bijvoorbeeld een energiegevende massage voor de kraamvrouw zelf.

Wat is de Alternatieve Kadobon?

“Het is één cadeaubon voor alles wat goed is voor mens, dier en natuur. Het is het meest persoonlijke cadeau: niets is immers zo persoonlijk als de ontdekkingstocht naar een bewust en spiritueel leven. Iedereen doet dit op zijn eigen manier en die ruimte biedt de Alternatieve Kadobon volop. De Alternatieve Kadobon is inwisselbaar voor een breed scala aan diensten en producten. Van coaching, opleidingen en workshops tot aan natuurlijke (huid)verzorging, biologische en fair trade prodcuten. Het tijdperk waarin het geven van een cadeaubon onpersoonlijk was, is hiermee voorgoed afgesloten. Kijk op de website van de Alternatieve Kadobon en laat je verrassen, inspireren en deel je ervaring!”

Kraamcadeau's vinden en geven

Als er iets heel belangrijk en persoonlijk is, is het natuurlijk het juiste cadeau uitkiezen voor een pasgeborene of de kraamvrouw. En wat is dan fijner dan weten dat hetgeen je geeft zelf door de kraamvrouw uitgekozen wordt en zeker goed is voor de baby, de kraamvrouw zelf en haar omgeving? Met de Alternatieve Kadobon geef je het meest persoonlijke cadeau voor elke gelegenheid.

Zo laat je zien dat je echt om iemand geeft!

Deelnemende bedrijven

De Alternatieve Kadobon is te koop in verschillende waardes,
variërend tussen € 10,- en € 150,-

Deelnemer worden?

Heb jij zelf een (web)winkel of organisatie die goed is voor mens, dier en natuur? Dan nodigen we je uit om deelnemer te worden.

Weet je stille liefde nog niet dat je gek op hem of haar bent?

Laat de cadeaubon dan direct naar zijn of haar adres sturen met een heel persoonlijke boodschap.

Dit is ook anoniem mogelijk!

Bedrijven die de bon accepteren, en bij ons worden vermeld, krijgen het volgende teken bij hun naam vermeld:

l alternatieve

Wij vermelden bovenstaand logo,
Bij bedrijven die deze bon accepteren.