Stichting Stoere Pepijn

Tot augustus 2014 was Pepijn een vrolijke gezonde jongen die zorgeloos van het leven genoot. In die periode verschenen de eerste tekenen van wat later neuroblastoom kinderkanker in het zwaarste stadium bleek te zijn.

Nog steeds is Pepijn een stoere vrolijke jongen, maar op dit moment gaat hij helaas van ziekenhuisbezoek naar ziekenhuisbezoek en is zijn leven een stuk minder onbezorgd.
Hij doorloopt een zwaar traject om ervoor te zorgen dat de kanker uit zijn lichaam verdwijnt, zodat hij in aanmerking komt voor immunotherapie in Amerika. De behandeling in Amerika zal 6 tot 9 maanden duren en het gezin zal die volledige periode in Amerika verblijven. De behandeling wordt vergoed door de verzekering, de rest niet, hier is dus heel veel geld voor nodig.
Stichting Stoere Pepijn zamelt geld in voor de reis en het verblijf in Amerika. Ook de kosten van het huis in Nederland lopen door en zullen betaald moeten worden.

Als Pepijn alle behandelingen goed doorstaat is er een verhoogd risico op gezondheidsklachten. Ook hiervoor wil de stichting zich inzetten en zorgen dat het gezin zich geen zorgen hoeft te maken over het geld voor eventuele hulpmiddelen, maar zich volledig kan richten op wat het beste is voor Pepijn.

Stoere Pepijn, 3 jaar, heeft neuroblastoom kinderkanker en moet voor behandeling naar Amerika. Stichting Stoere Pepijn zet zich hiervoor in!

Persbericht: 12 maart 2015

Stoere Pepijn

Acties

Wil je weten hoe het met Pepijn gaat of welke acties er gepland staan, kijk daarvoor op de website en Facebookpagina van de stichting.

Deze actie steunen:

Wilt u helpen dan kunt u Pepijn helpen door een actie te organiseren of geld te doneren. Alles wordt enorm gewaardeerd en is zeer welkom!
Het is mogelijk om een donatie over te maken op bankrekeningnummer: NL61 RABO 0301 7948 63
t.n.v. Stichting Stoere Pepijn

donatie st pepijn