Kindje bij me

Puk van Casteren

Ik ben Puk, moeder van 3 kinderen uit 2006, 2008 en 2012.
Ik  woon in Gouda, Zuid-Holland.
Ik ben gaan dragen toen mijn oudste (dochter) al bijna een jaar was.
Toen ontdekte ik de voordelen van dragen, onder andere dat het zo fijn en praktisch is.

Hoornbloemstraat 4
2802 ZM Gouda
M.: 06 – 3381 2414

Babymassage en Draagdoeken

Hallo allemaal,

Mijn middelste (zoon) heb ik vanaf de geboorte gedragen, eerst met een rekbare doek en later ook met een geweven doek. En ook mijn jongste (dochter) heb ik vanaf de geboorte gedragen. Omdat ik graag andere ouders wil helpen om een goede keus te maken wat bij hen past en ze wil leren hoe ze hun draagdoek kunnen gebruiken ben ik met de opleiding draagconsulent begonnen bij Instituut voor Hechting, en zo is Kindjebijme geboren. Omdat babymassage voor mij ook onlosmakend verbonden is met hechting en de bijzondere band die je met je baby opbouwt door te masseren, en ik dit graag aan andere ouders wil doorgeven, heb ik de opleiding tot docent Shantala babymassage afgerond in 2013. Sindsdien geef ik babymassagecursussen. Vaak aan huis, omdat ik heb gemerkt dat veel ouders dat prettig vinden, maar ook in kleine groepjes (3 a 4 ouders met baby) is het mogelijk. De baby is bij voorkeur tussen 2 en 8 maanden oud.

Enkele voordelen van Shantala Babymassage zijn:

 • Het versterkt de band tussen ouder en de baby
 • Puk van Casteren - Kindje bij meHet stimuleert de emotionele ontwikkeling
 • Het verzacht eventuele pijn zoals krampjes
 • Het werkt ontspannend
 • De baby slaapt beter
 • De baby huilt minder
 • En het is gewoon leuk om samen iets met je baby te doen

Wat biedt Kindjebijme?

 • Draagconsult afgestemd op uw wensen
 • Shantala babymassage aan huis of in kleine groepjes
 • Peutermassage (met leuke spelletjes en liedjes voor uw peuter)
 • Het verhuren van doeken en ergonomische dragers
 • Een webwinkel in draagdoeken en andere baby/peuterartikelen
Meer over babymassages >