In verband met het Corina virus, kunnen activiteiten niet doorgaan,
vraag dit voor de zekerheid altijd even na bij de organisatie.

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Birthimprints

0032 477/200 416||www.birthimprints.com

Birthimprints sinds 2014

 

Birthimprints werd opgericht door Sylvie Geerdens en Marleen Dols. Tijdens een cursus van het IPPE (instituut for pre- and perinatal education) hebben zij elkaar leren kennen. Na het mee organiseren van het congres ‘Birth shape life’ in 2014 t.b.v. het ISPPM (international society for pre- and perinatal psychology and medicine) willen zij hun krachten bundelen via birthimprints.

Zowel Sylvie als Marleen hebben allebei diverse scholingen gevolgd rond pre- en perinatale psychologie.

Ze zijn allebei moeder en het geboorte geven en wat dit voor impact heeft op hun kinderen, is mede aanleiding geweest zich te gaan verdiepen in de pre- en perinatale psychologie.

Birthimprints wil het belang van de bewustwording rond de invloeden van de zwangerschap en geboortetijd uitdragen. Er meer kenbaarheid aan geven en deze informatie voor iedereen bereikbaar maken.

 

Dit door:

  • Vormingen en workshops te geven en te organiseren.
  • Ouders te begeleiden en te helpen zich bewust voor te bereiden op de komst van hun kindje en hen de taal van hun kind na de geboorte te helpen verstaan.
  • Volwassenen te ondersteunen in hun eigen proces zodat ze belastende ervaringen uit hun pre- en perinatale tijd bewust worden, kunnen verwerken en helen.
  • Er zijn geen resultaten gevonden.