Mocht je vragen of tips hebben?

Sneller zwanger worden?

Ga een randje fietsen!

14 september 2018 – door: MamaPlaneet


Ooit van randje fietsen gehoord? Niet? Geloof me, het is absoluut niet wat je denkt. Een tijd geleden heb ik hier over gehoord en ging op onderzoek uit. Lees je mee?

Wat is Randje fietsen?

Randje fietsen is eigenlijk een Engelse methode genaamd Edging. Het staat letterlijk voor ‘orgasm control’ oftewel ‘controle over je orgasme’. Onder andere door Alex Comfort geschreven The new joy of sex, uit 1993, gaat hier over. In het boek beschrijft hij het als ‘slow masturbation’. Maar wat is nou randje fietsen?

Randje fietsen ofwel ‘op het randje fietsen’ blijkt dus een techniek te zijn. Een sekstechniek waarbij je sneller zwanger zou kunnen raken.

Hoe werkt het? 

Het is een methode waarbij je toewerkt naar een orgasme. Maar vlak voordat je je hoogtepunt bereikt, stop je. En dat herhaal je zo’n 8 a 9 keer. Op het moment dat het is afgezakt, bouw je weer spanning op. Het moment dat je dan je hoogtepunt bereikt is hierdoor vele malen intenser. Vele malen krachtiger. Waarom vraag je je wellicht af? Nou, op deze manier trek je je spieren, je baarmoeder, goed samen. En dat een aantal keer. Hierdoor zuigt je baarmoeder het sperma extra goed op. Dit betekent dus wel dat je pas los mag 😉 , dus klaar mag komen nadat de man in je is klaargekomen. En oefening baart kunst. Dus lukt het niet zolang te rekken, dan zou je het vaker kunnen proberen. Heel vervelend, dat begrijp ik.

Als ik op het consultatiebureau kom of bij de peuterspeelzaal schrik ik soms van de pijnlijke billetjes van de luier-dragende baby’s en dreumesen. Zo sneu vind ik dat en ik ben een kakel eerste klas dus ik vertel de verzorger dan altijd over mijn bevindingen. Daarom ga ik het in deze blog hebben over de verzorging van de babybillen. Een baby moet niet de hele dag een brandende poeperd hebben, daar moeten ze alleen maar van huilen (en ik ook).
Geloof mij, als ik zeg dat als het om de billen van mijn kind gaat je mij best een ervaringsdeskundige mag noemen. Ik heb werkelijk alle doekjes, luiers en zalfjes uitgeprobeerd. Na het lezen van deze blog en het uitproberen van deze doekjes zul je merken dat je geen enkel ander product meer nodig hebt. Ook geen Bepanthen of Sudocreme, wat op zich hele goede producten zijn, maar die je dan dus niet (meer) nodig hebt.

Het gaat om de doekjes van Kruidvat. Kruidvat??? Ja, de oliedoekjes van Kruidvat. Ik heb geen enkel merk kunnen vinden die dat biedt en ik kocht ze meteen. Ik ken niemand dat het oliedoekje van Kruidvat gebruikt en dat verbaast mij aangezien het beter werkt dan alle andere doekjes.

  • Het voelt beter aan voor je kindje
   Ons kind kromp ineen van de koude en natte kledder. Het oliedoekje voelt aangenaam en zeker niet koud aan.
  • Het maakt makkelijker schoon.
   Ik hoef de koude en natte billen niet nog eens af te drogen om er fatsoenlijk een zalf op te kunnen smeren. Dat lukt namelijk niet als de billen nog nat zijn van de niet-olie-achtige-doekjes. Sudocreme en Bepanthen smeert niet na een nat doekje.
  • Het verzorgd
   De olie houdt de billen lekker zacht.
  • Het beschermt en irriteert niet
   Door de olie komt er geen (bijtende) urine of ontlasting bij de huid.
  • Goedkoper
   Aangezien je alle andere smeersels niet meer nodig hebt.
  • Houdbaarheid
   De oliedoekje drogen niet uit als je de verpakking opent.
  • Niet alleen voor billen.
   De doekjes zijn ook handig voor de neusjes, vooral als ze verkouden zijn. De olie verzacht, de neus wordt niet schraal zoals bij een zakdoekje of nat doekje.

Vanaf het moment dat wij deze doekjes gebruiken heeft ons kind puntgave billen en nooit last gehad van luieruitslag.

Wil jij deze doekjes ook uitproberen?
Klik hier, ze zijn regelmatig in de aanbieding.

Liefs,
Melany

Melany Brunings

Mocht je vragen of tips hebben,
(over bepaalde producten)?