Beroep Locatie
Lactatiekundige in de provincie Utrecht Utrecht | Beukenburg 10 | 3452 JC Vleuten

Ik ben Angelique Dekker, lactatiekundige IBCLC.

Naast mijn lactatiekundigenpraktijk, heb ik als kinderverpleegkundige meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in het Wilhelmina Kinderziekenhuis / UMC-Utrecht. Ik ben al meer dan 10 jaar gecertificeerd lactatiekundige en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen. Mijn ervaring is groot in het begeleiden van borstvoeding bij ouders met gezonde en zieke zuigelingen. Ik heb een groot gezin met 4 kinderen die ik allen borstvoeding heb gegeven met wisselende ervaringen en zelfs problemen.
De wensen van ouders staan centraal! Ik luister naar ouders en kijk naar het kind, pas mijn deskundige adviezen aan hun eigen unieke situatie aan. Wat goed is voor de een is niet automatisch goed voor de ander.

Om de kwaliteit van mijn praktijk te waarborgen laat ik me bijscholen tijdens studiedagen en congressen. Elke 5 jaar laat ik mij als lactatiekundige IBCLC her-certificeren.

Meer dan alleen borstvoeding en kolven…

Door mijn achtergrond als kinderverpleegkundige heb ik veel kennis over zuigelingen die ook andere problemen hebben. Reflux, voedingsproblemen, allergie, onrust, slaapproblemen, hart- en longziekten en schisis zijn een aantal belangrijke daarvan. In mijn werk als lactatiekundige pas ik dit ook toe door overleg te voeren met verloskundigen, kraamzorg, huisarts en consultatiebureau, met jouw toestemming. Ik heb goed contact met kinderartsen voor verwijzing. In sommige gevallen adviseer ik een osteopaat, logopedist, diëtist of fysiotherapeut.

 

Postadres:
Beukenburg 10
3452 JC Vleuten

Mobiel 06 – 5793 9050

Bekijk hier mijn werkgebied

Contact via deze link naar de website

of mail via deze link


Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: 0657939050 Stuur mij een email naar: info@babyenborstvoeding.nl