Beroep Locatie
Energetisch Therapeut Noord-Brabant | Loon op Zand

Mijn naam is Anneke van Opstal.

Ik werk op energetisch niveau met ouders en kind(eren), vooral bij onrustige of huilbaby’s. Dit heeft te maken met mijn passie voor preventie. Wat betekent dat ik wil voorkomen, liever dan genezen.

Het voorkomen van problemen bij een baby, geeft een jong leven balans en rust om gezond op te groeien.

Een baby legt de basis voor zijn leven samen met zijn ouders vooral in de eerste jaren. Hechting en veiligheid is hierbij het uitgangspunt.

Een huilbaby huilt minimaal 3 uur per dag, 3 weken aan een stuk. Altijd op één intonatie, om gek van te worden. Voor deze doelgroep bestaat het risico dat de ouders de situatie in het gezin niet meer aankunnen. Dan ontstaat de mogelijkheid tot kindermishandeling. Preventie is hierbij heel belangrijk.

Mijn expertise is weghalen van de onderliggende oorzaak op energetisch niveau wat het huilen bij een baby veroorzaakt. In de wetenschap is aangetoond dat trauma’s overerfbaar zijn. Met het weghalen van het trauma op celniveau verbetert de energie en kan de baby weer rustig worden. Deze techniek heet Christallin Source Healing (CSH).

Deze methode werkt ook als voorbereiding op de zwangerschap, de zwangerschap zelf, geboorte en het leven van de baby en helpt bij het opgroeien.

Deze werkwijze is erg nieuw en wordt in Nederland nog nauwelijks toegepast. Mijn website is:

www.levenskunsten-online.nl

Mijn expertise gaat verder met het afslanken door middel van een virtuele maagband, hierbij wordt in een aantal sessies met Trance Coaching en Cristallin Source Healing een maagband aangelegd en het onderbewuste proces, zoals onderliggende, emoties verwijderd. Hierbij is het bereiken van Emotioneel Evenwicht belangrijk.

Deze technieken werken ook bij het stoppen met roken.

 

Groet Anneke van Opstal.

Levenskunsten-online.nl

06 – 2087 2590

Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: 0620872590 Stuur mij een email naar: info@levenskunsten-online.nl