Beroep Locatie
Postpartum deskundige Gelderland | Veerpoortdijk 93 | 6981 LA Doesburg

Als de roze wolk minder roze blijkt.

 

Steun in de rug, begeleiding, voorlichting, informatie en training bij zwangerschaps-postpartum depressie, kraambedpsychose, Bars en vroeggeboorte.

Djoke.nl biedt training en begeleiding aan de zorgprofessional die met de moeder en haar gezin werkt. Zij heeft hiervoor de training “een reis langs kraamtranen, kraambedpsychose en postpartum depressie ontwikkeld”. Daarnaast wordt tijdens deze training aandacht besteed aan de bipolaire en bordeline stoornis. Deze training stelt jou als zorgprofessional in staat meer inzichten te creëren in de begeleiding van de moeder en haar gezin tijdens zwangerschap, bevalling en het eerste, vaak moeilijke jaar na de bevalling.

Daarnaast biedt Djoke de cursus IOuderbegeleiding: als het anders loopt, vroeggeboorte en couveuse-ouderschap.

Doel van deze cursus is het beter leren begrijpen en ondersteunen van de ouders bij vroeggeboorte-prematuriteit. Aan bod komen onder andere: vroeggeboorte, NICU, Nidcapmethode, oorzaken vroeggeboorte, hechting moeder/baby, complicaties, voeding, emoties, couveuse nazorg of uitgestelde kraamzorg, begeleiding en steun bieden aan de ouders.

Beide trainingen worden geaccrediteerd met drie punten door het Kenniscentrum Kraamzorg. De training kan op maat worden aangepast aan uw eigen wensen.

Even kennismaken:

De stuwende kracht achter Djoke.nl is Djoke ten Kate- Sebrechts.

Djoke is postpartumdeskundige, coach, counselor, trainer, kraamverzorgende, moeder van vier kinderen en oma van negen kleinkinderen en ondernemer.

  • Djoke heeft zich de afgelopen tien jaar gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met een zwangerschaps-postpartum(natale) depressie, kraambedpsychose, posttraumatische stressstoornis en vroeggeboorte.
  • Djoke is ervarings- en vakdeskundige op het gebied van zwanger- en moederschap, zwangerschapsdepressie, postpartum depressie en begeleiding na het doormaken van een kraambedpsychose. Zij heeft veel ervaring met begeleiding bieden na een vroeggeboorte.
  • Djoke heeft al veel moeders mogen begeleiden zowel voor als tijdens en na de zwangerschap en bevalling.
  • Djoke heeft na jaren commercieel te hebben gewerkt zich laten omscholen tot kraamverzorgende. Hierdoor kwam zij steeds vaker in aanraking met moeders die onzeker waren en vastliepen in het moederschap.
  • Djoke heeft daarnaast een studie gevolgd voor coach, counselor en mindfulness. Zij heeft medio december het seminar gevolgd van SCEM, Als de roze wolk grijs kleurt. Onlangs volgde Djoke de studiedag van het Erasmus MC; “Behandeling van moeder en baby in de Psychiatrie”.
  • Djoke volgt regelmatig bijscholingen. Zo nodig kan zij een beroep doe op Eileen Engels PPD deskundige en het Erasmus MC. Alle artikelen en de training van Djoke zijn gescreend door een medewerker van het Erasmus MC.

 

De missie van Djoke is:

  • Het begeleiden en trainen van de zorgprofessional die met de moeder en haar gezin werkt
  • Ondersteuning, begeleiding en voorlichting bieden aan de moeder en haar partner
  • Het taboe rond dit onderwerp doorbreken
  • Stevig fundament helpen leggen onder het moeder-/ouderschap

Djoke is krachtig, helder en energiek, houdt van het omgaan met mensen, reist graag en houdt enorm veel van lezen en leren.

Voor meer informatie nodig ik u uit om mijn website te bezoeken www.djoke.nl

Meer weten over bars klik dan op deze link.

Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: 06 - 4456 8443 Stuur mij een email naar: djoke.nl@gmail.com Stuur mij een whatsapp bericht.

Geef een antwoord