Beroep Locatie
Kracht Coach & Energetisch therapeute. Ook tijdens de zwangerschap en geboorte. Ik ben auteur van een Uniek zwangerschapsdagboek incl kaartjes om te leren communiceren met je ongeboren baby! Noord-Brabant | Etten-leur

Wie ben ik?

Mijn naam is Farisa Jolink en ik ben geboren in 1974. Ik ben zelf moeder van 3 prachtige kinderen, geboren in 1996, 1998 en 2001, waar ik samen met mijn lieve partner, de vader van mijn kinderen, van geniet.

Nog elke dag ben ik dankbaar dat ik 1 zoon en 2 dochters heb mogen ontvangen.
Als klein meisje wist ik al dat ik moeder wilde worden. Dit was 1 van mijn grootste dromen.

Een andere droom is om mijn talent volledig in te zetten voor vrouwen die ook mama mogen worden of al zijn.

Ik kom uit Ede, het prachtige Veluwe, en woon nu in Etten-Leur. In Noord Brabant. Ik ben een KRACHT coach en energetisch therapeute, waarbij ik al mijn kennis en passie gebruik op diverse manieren.

Ik heb in de afgelopen jaren al honderden vrouwen geholpen om haar mooie Zelf zichtbaar te maken. Haar innerlijke Kracht naar buiten te brengen, zodat ze in vol zelfvertrouwen weer kan gaan stralen!  Ik hou van mijn werk. Ik weet als geen ander hoe het is om jezelf niet te kunnen zijn en jezelf te mogen laten zien. Dat had te maken met mijn eigen ballast in mijn jeugd. Dagelijks had ik te maken met een enorm gefrustreerde en boze moeder, die haar pijnen en verdriet botvierde op mij. Zowel fysieke als mentale mishandeling. Gescheiden ouders, en altijd kreeg ik de boodschap mee dat ik niets waard was en niets kon. En ik was niet gewenst!

Dat had een behoorlijke impact op mij, en op mijn ontwikkeling. Zeker toen ik zelf moeder mocht worden.

Dat lees je verder in mijn boek, welke ook in een E-book versie beschikbaar is.

Maar ik heb nooit opgegeven, ik ben juist gaan vechten om hier te komen waar ik nu sta! Dat heeft ervoor gezorgd dat ik vanuit mijn eigen praktijk Yneama in de afgelopen jaren al vele prachtige vrouwen heb geholpen. Ik heb veel verschillende vrouwen gezien en verschillende verhalen met pijn en verdriet gehoord.

 

Ik heb ze allemaal mogen begeleiden naar hetgeen waar ze voor kwamen. En ik heb vele vrouwen stralend weer de deur uit zien gaan.

Ik help en begeleid jou om je te laten transformeren naar de vrouw die jij graag wilt zijn!

Want oh, wat droom ik van een wereld waarin elke vrouw volledig zichzelf kan en mag zijn!

Ben jij er klaar voor om deze transformatie aan te gaan?

 

Wat ik doe,

lees je via deze link.

 

Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: 06 - 81082657 Stuur mij een email naar: praktijkyneama@gmail.com Stuur mij een whatsapp bericht.