Beroep Locatie
Rouwverwerking bij Hemelwieg en Eigenaar bij Vilting Fingers Gelderland | Mandenmakerstraat 93 | Hardewijk

 Elke Hemelwieg is uniek

De Hemelwiegjes zijn met de hand gevilt. Van merinowol gecombineerd met zijde en vlasvezels. Ook is er  gebruik gemaakt van zijde stof, het geheel wordt bewerkt met water en groene zeep tot een hemelwiegje. Alles is van natuurlijke materialen waardoor het heel zacht aanvoelt. Doordat het handwerk is, is er van elk hemelwiegje 1 exemplaar. Ook is het mogelijk een hemelwiegje in opdracht te laten maken, gepersonaliseerd.

Een hemelwieg is gemaakt voor levenloos te vroeg geboren kindjes en hun ouders, om ook voor deze kindjes een mooi afscheid te verzorgen. Het is een hele moeilijke tijd, en hoe fijn is het dan om je kindje bij je te houden, een paar dagen voordat het afscheid komt. Deze periode wordt langer mogelijk met de watermethode, tot wel 5 dagen.

Rouwverwerking, praten en creatief bezig zijn. Vertel je verhaal in vilt. De workshop is met lotgenoten, op deze manier is er ruimte om naar elkaar te luisteren of je verhaal te delen.Je gaat wat je voelt en ziet in je hart en hoofd omzetten naar een tastbare herinnering. Je zelf gemaakte verhaal in vilt komt in de hemeldoos. Om deze een mooi plekje in huis te geven, waar je altijd naar toe kan.

Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: 06 - 1936 2662 Stuur mij een email naar: info@viltingfingers.nl Stuur mij een whatsapp bericht.