Beroep Locatie
Verloskundige Gelderland


Mijn naam is Inge van Wolferen, vrouw, moeder van 4 pubers en verloskundige. Ik vind het leuk om de bezoekers van SamenKramen meer inzicht te geven in de werkzaamheden van een klinisch werkend verloskundige.

Sinds 3,5 jaar werk ik als klinisch verloskundige in een ziekenhuis in het oosten van het land. Daarvoor heb ik altijd als verpleegkundige gewerkt op afdeling Verloskunde/kraam.

Ik zou het leuk vinden om u regelmatig een kijkje te gunnen in de keuken van de afdeling verloskunde waar ik werk. Wij doen daar met ons hele team ons best om u een goede bevallingservaring te geven. Bevallen in het ziekenhuis hoeft echt geen vervelende ervaring te zijn. Ik lees in bladen daar nog wel eens verhalen over. U als cliënt heeft inspraak, u kunt uw wensen aangeven. Op internet zijn standaard voorbeelden van een geboorteplan te vinden. Denk samen met uw partner na wat uw wensen zijn, wat u prettig (denkt) te vinden en wat niet. Bent u bij de gynaecoloog onder controle, dan kunnen we het geboorteplan samen met u bespreken. In veel ziekenhuizen wordt een gedeelte van de spreekuren door de klinisch verloskundige gedaan. Zij heeft vaak meer tijd als u op controle komt. Er is dan voldoende ruimte om samen met u en uw partner te kijken naar de mogelijkheden om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Laat mij weten waar u graag meer informatie over wilt.

Voor meer informatie:

Stuur mij een email naar: i.van.wolferen@zonnet.nl