Beroep Locatie
Eigenaar van Essential Awakening Zuid-Holland | Spierwit 24 | 2718 AL Zoetermeer

Hallo (aanstaande) ouders,

Ik ben Ingrid Jetten en woon in Zoetermeer.

Al meer dan 10 jaar begeleid ik ouders op een energetische manier bij kinderwens, zwangerschap en geboorte. Al voor de conceptie kan ik contact maken met je ongeboren kindje. Ook bij een miskraam, abortus en doodgeboren kindje kan dit contact heel troostrijk en hoopgevend zijn!

Ik ben meer dan 10 jaar kraamverzorgster geweest, zowel bij kraamorganisaties als particulier. Vanuit deze basis ben ik er zeker van dat een ontspannen moeder meer kans heeft op een fijne bevalling.

Dat was ook de reden dat ik de docentopleiding hypnobirthing heb gevolgd en hier bijna 3 jaar in groepjes heb les in heb gegeven. Daarna ben ik de essentie van deze mooie visie gaan integreren in de cursus Bevallen zonder Angst in Zoetermeer (korting voor Samen Kramen volgers).

Voorwaarden voor een ontspannen bevalling:

  • Genieten van je zwangerschap. Ik geef heerlijke zwangerschapsmassages
  • Samen liefde beleven (contact met jullie ongeboren kindje)
  • Herhalen van ademhalingsoefeningen, ontspanning (meditatie, ingesproken cd)
  • Rust, slapen is HET medicijn voor ontspanning
  • Vertragen, alles rustig aan geen stress
  • Humor, lachen (de mond staat in verbinding met de ‘onderkant’
  • Vertrouwen op je eigen vrouwenlichaam
  • Coaching en begeleiding op een energetisch of heel aardse manier (voelen)

Geboortehoroscoop met een (unieke) boodschap

Dit originele (kraam) cadeau is 100% uniek. In begrijpelijke taal laat ik ouders kennismaken met de bijzondere kwaliteiten van hun pasgeboren baby. Op het moment dat een baby geboren wordt staan de zon, de maan en de planeten op een bepaalde plaats in de dierenriem. De geboortehoroscoop van je kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van de geboorte in je kindje aanwezig zijn. Naast de astrologische beschrijving, stem ik mij ook af op de spirituele boodschap en verzorg een unieke geboortezegel. Lees meer op mijn website Essential-awakening.nl 

Moeiteloos bevallen

Moeiteloos bevallen is heel goed mogelijk. Met 11 jaar kraamzorgervaring heb ik al heel wat mooie geboortes mogen meemaken. Een ontspannen geboorte is niet alleen maar een bijzondere ervaring voor de moeder, ook het kindje zal na de geboorte een tevreden indruk maken.

Speciaal om moeders en e.v.t. partners goed voor te bereiden op deze feestelijke dag heb ik de cursus Bevallen zonder angst geschreven. Een laagdrempelige korte cursus van 1,5 uur (of 1 uur via Skype) met syllabus en begeleiding op maat.

Moeiteloos bevallen

Moeiteloos geboren worden, wie wil dat nu niet? Lees hier over de moeiteloze geboorte van Lotte: Essential-awakening.nl.

Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: 0618072973 Stuur mij een email naar: ingrid.jetten@xs4all.nl