Beroep Locatie
Geboorte Coach: Baarmoeder en Littekenheling Noord-Holland | Texel | Vogelenzang 19 | 1791 EZ Den Burg

Je Wond is een Sleutel tot Bevrijding.

Sinds mijn eerste moederschap in 2002 voel ik me erg verbonden met vrouwenstukken, omdat ik zelf diepe inzichten en bewustwording heb ontvangen nadat ik, tijdens mijn moederschap in de afgelopen jaren, een intens proces heb doorleefd.
Ik zie een litteken (van keizersneeepisiotomie of ruptuur) als een Poort naar Bevrijding.
Deze wond heeft een verhaal. Met de opening die gecreëerd is om het leven te schenken aan een kind, is er tegelijkertijd een toegang geopend naar de geschiedenis van die Vrouw die tevens al haar onopgeloste, verdrongen of onbewuste Vrouwenstukken bevat. Er is nu toegang tot dat verhaal. Al die onopgeloste, verdrongen of onbewuste vrouwenstukken mogen uit hun schuilplaats komen, zodat er weer een nieuwe Levensstroom op gang komt. Voor haar is dat een Sleutel tot Zelfbevrijding en transformatie die tot heel ver doordringt op deze planeet.
Het gaat er om er met alles wat er is te zijn en dat iedereen in zijn/haar potentieel mag staan in wederzijds respect en in persoonlijke vrijheid en vooral… in Vreugde! Daar wil ik graag aan bijdragen.

Ik ben coach en veelzijdig consulent. Meer over mij en mijn werk met en voor vrouwen, kinderen, gezinnen en professionals in de sector is te lezen op: Jacquelinejimmink.com

Lees meer over mijn specifieke baarmoeder- en littekenwerk:

LITTEKEN BALANCING 

O.a. Keizersnee, Ruptuur, Episiotomie 
Het in balans brengen van een keizersnee-, ruptuur- of episiotomielitteken geeft bevrijding en een nieuw begin voor jou als vrouw, moeder en voor je kind(eren) en partner om in vrijheid verder te kunnen gaan. Een litteken laat, naast een lichamelijke, ook een diepe emotionele en energetische indruk achter. In het littekenweefsel is de herinnering aan de traumatische gebeurtenis, de chirurgische ingreep en wondgenezing opgeslagen. Daardoor leidt het onbehandelde litteken vaak tot bijvoorbeeld zwakte, vermoeidheid, nek- en rugklachten, energetische disbalans en kan het ziekte veroorzaken in de jaren die volgen.

Met deze behandeling geef je jezelf de gelegenheid om weer krachtig en in balans verder te gaan en gezond te kunnen functioneren. Dit is een actief proces waar je zelf aan meewerkt. Om het gewenste resultaat te behalen, zijn meestal enkele sessies nodig.

BAARMOEDER BALANCING 

O.a. verwerking van miskramen, abortus, traumatische bevalling/geboorte, “verloren kind”, baarmoederziektes.

Een baarmoeder in balans betekent Vreugde, Vrijheid en Creativiteit ervaren in jouw leven. Je staat dan in je potentieel als Vrouw, bent geaard en in contact met jezelf: een gevoel van thuiskomen. Een baarmoeder die in evenwicht is, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau, straalt Kracht uit en voelt zich veilig. De baarmoeder van de Vrouw is het belangrijkste orgaan voor de emotionele verwerking. Als een vrouw bijvoorbeeld een traumatische bevalling/geboorte, miskramen, abortus (gewenst of ongewenst) of baarmoederziektes heeft ervaren, is haar baarmoeder belast, daar dit orgaan al deze ervaringen opslaat in haar geheugen. Verwerking op alle niveaus is van belang als ze weer in haar Kracht wenst terug te komen.
Tijdens deze heling wordt er vanuit de baarmoeder gekeken wat er nodig is om meer Vrijheid en Vreugde te ervaren in het leven en zo nodig, door, waar de stroming stagneert, de blokkades op elk niveau in evenwicht te brengen en eventueel te transformeren wat je belemmert in een diep contact met jezelf. Dat vervordert een vreugdevolle beleving van een nieuwe zwangerschapvlotte bevallingvoorspoedige groei en ontwikkeling van je kindje en een gezonde basis voor zijn/haar leven. In Balans zijn met je Baarmoeder is een proces en dus een weg…

In Balans met je Baarmoeder zijn vóór en  je bevalling, zowel op fysiek, mentaal en emotioneel als op energetisch niveau, bevordert een positief hechtingsproces en gezonde imprinting voor jouw kindje.

Schrijf Jacqueline voor meer informatie over haar workshops, lezingen en individuele sessies:
info@jacquelinejimmink.com

Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: 0623444297 Stuur mij een email naar: info@jacquelinejimmink.com