Beroep Locatie
Register Hypnotherapeut en Volwassencoach – KarindenOudsten.nl Zuid Holland | Zuidzijdsedijk 70 | 3194 ND Hoogvliet (Rotterdam)

Register Hypnotherapeut en Volwassencoach

Mijn naam is Karin den Oudsten, woonachtig in Hoogvliet en getrouwd met Rick. Ik ben moeder van Mark en Jeroen. In mijn vrije tijd ben ik creatief met het maken van mozaïeken en houd ik van lezen.

Bij beide zwangerschappen heb ik heel wat psychische klachten meegemaakt. Drie maanden na mijn eerste bevalling in 1997 maakte ik een zware depressie mee. Dat was zo zwaar dat ik het leven niet meer zag zitten. Vijf dagen na de tweede bevalling werd ik acuut psychotisch en kreeg last van angstklachten. Ik kon niet meer voor mijn kinderen zorgen en moest worden opgenomen.

Mijn eigen ervaring met deze klachten en het herstel daarvan, gecombineerd met een aantal studies, zorgt ervoor dat ik andere moeders met vergelijkbare klachten heel goed begrijp en begeleid in het herstelproces.

Mijn unieke kennis gebruik ik om gastlessen te geven aan verpleegkundigen in het Erasmus MC en aan studenten verloskunde aan de Hogeschool voor de Verloskunde, en om geaccrediteerde trainingen aan kraamverzorgenden aan te bieden.

Het bespreekbaar maken van psychische klachten en de vooroordelen daarover komt tijdens mijn presentaties als onderwerp altijd aan bod. Inmiddels werk ik al jaren als ambassadeur voor de organisatie Samen Sterk zonder Stigma.

Een mentale kwetsbaarheid hoeft dus geen belemmering in het leven te zijn. Integendeel, het kan juist een enorme kracht en een onuitputtelijke bron van ervaringskennis zijn.

Karin den Oudsten

Register Hypnotherapeut en Volwassencoach (NOBCO)
Docent en Trainer (NOBTRA)
Ambassadeur van Samen Sterk zonder Stigma
Grondlegger van Stichting Me Mam en Kraambedpsychose
Contactpersoon Ervaringsgroep Kraambedpsychose
Auteur van ‘Na het bidden ga ik dood’ (2010) en ‘Angst en Onrust’ (2011)

www.karindenoudsten.nl | www.memam.nl | www.kraambedpsychose.nl

Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: 06 4966 0734 Stuur mij een email naar: info@karindenoudsten.nl Stuur mij een whatsapp bericht.