Beroep Locatie
Kraamzorg LiemersCare Gelderland | Guido Gezellestraat 58 | 6901 KZ Zevenaar

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Bij Kraamzorg LiemersCare weten we hoe belangrijk een mooie kraamtijd is.
Onze kraamverzorgenden doen er daarom alles aan om die tijd ‘tot een feest’ te maken. Voor jou én je baby. Want laten we eerlijk zijn, kraamzorg is er voor jullie! Zo herstel je in die tijd niet alleen van de bevalling, maar moeten jij en je kindje elkaar ook leren kennen. En misschien kun je ook bij de verzorging wel wat extra hulp gebruiken.

Een onvergetelijk mooie kraamtijd
De eerste acht à tien dagen word je daarom bij heel veel dagelijkse dingen geholpen en ‘wegwijs’ gemaakt door één van onze kraamverzorgenden. Ze biedt begeleiding en ondersteuning op de momenten waarop dat nodig is – ook als het om advies of hulp bij het geven van borstvoeding  gaat. Door de World Health Organization en Unicef zijn we zelfs onderscheiden met het certificaat ‘BorstVoeding’, iets waar we natuurlijk trots op zijn.
Bij alles wat we doen, hebben we eigenlijk maar één ding voor ogen: jullie gezin een onvergetelijk mooie kraamtijd geven!

Meer weten?
Op deze site vertellen we je graag meer over kraamzorg, zwangerschap en bevallen en allerlei andere onderwerpen die daarmee te maken hebben. Wil je een afspraak met ons maken, of heb je vragen over kraamzorg, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!


Post- en bezoekadres:

Guido Gezellestraat 58
6901 KZ Zevenaar

Voor Kraamzorg 0316 – 333 049

Voor intake 0316 – 543 018
(maandag t/m vrijdag 08:30-12:30 uur)

Email: info@liemerscare.nl


Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: 0316 - 333 049 Stuur mij een email naar: info@liemerscare.nl