Beroep Locatie
Diëtist omgeving Rotterdam Zuid-Holland | Schaapweg 10c | 2285 SP Rijswijk

Viediëtist !

Bij Voedingsadviesbureau Vie werken gepassioneerde en ervaren diëtisten, die veel plezier beleven aan hun werk en dat ook graag uitstralen. Vie heeft zijn hoofdvestiging in Rijswijk, maar heeft daarnaast nog diverse vestigingen in de regio Haaglanden. Cliënten komen vooral uit de regio maar vanwege specialisatie van enkele collega’s op het gebied van allergieën en intoleranties komen sommige cliënten vanuit het hele land naar ons spreekuur.

Naast de reguliere spreekuren bieden wij ook online begeleiding via Voedings-check. Zo kunnen we ook cliënten buiten de regio Haaglanden goed helpen en hoeven cliënten minder tijd vrij te maken om met hun gezondheid aan de slag te gaan. Online begeleiding is overigens niet geschikt voor baby’s, kinderen of volwassenen met allergieën of intoleranties. Deze cliënten zien wij graag op het spreekuur.

 

Voor een afspraak op het spreekuur kunt u contact opnemen met:

Voedingsadviesbureau Vie

Schaapweg 10 c

2285 SP Rijswijk

Tel.: 070-3960 549

mail voor contact

mail voor online begeleiding bij Voedings-check.nl

 

Naast de al eerder genoemde allergieën en intoleranties begeleiden wij ook bij zwangerschap en zwangerschapsdiabetes (diabetes gravidarum) bij jonge moeders. Ook wanneer men te snel aankomt tijdens de zwangerschap, een laag ijzergehalte heeft last heeft van PCOS (polycysteus-ovariumsyndroom) helpen wij graag. Daarnaast bieden we ook begeleiding aan baby’s en jonge kinderen met buikkrampen, achtergebleven groei en slechte etertjes.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom, wij helpen u graag verder.

Leonie van der Kruk en Liane Besseling.

Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: 0703960549 Stuur mij een email naar: info@viedietist.nl