Beroep Locatie
Gewichtsconsulente sparrenlaan 11 7461 VM Rijssen Overijssel

Hoi! Welkom op mijn profiel op samenkramen.nl.

Ik zal me even kort voorstellen.

Ik ben Marisa Ditsel, getrouwd, moeder van een zoontje en BGN-gewichtsconsulent. Met de achtergrond als maatschappelijk werkster sta ik naast de aspecten goede voeding en beweging ook stil bij de rol van het mentale aspect in het bereiken van een gezonde leefstijl.

In april 2015 heb ik het boekje ‘Fruit met muisjes’ uitgebracht. Een boekje voor kraamverzorgenden, jonge moeders, zwangere vrouwen en andere geïnteresseerden. Wil je hier meer over weten dan kun je het boekje vinden in de boekenkast op deze site of op mijn eigen website.

Sinds oktober 2015 geef ik binnen diverse kraamzorginstellingen de training Kern Gezond Kramen. Op deze manier worden kraamverzorgenden een kennisbron van goede voeding en kunnen zij op deze manier mee werken aan het herstel van de kraamvrouw.

In de begeleiding en het contact met mensen treed ik voornamelijk op als coach. Samen met de klant kijk ik naar de vraag, de wensen en de mogelijkheden. Ieder mens is uniek, dus ook voor elke persoon bied ik begeleiding op maat.

Waarvoor kun  je terecht binnen mijn praktijk:

* Begeleiding naar een gezonde leefstijl voor jong volwassen vrouwen

* Begeleiding naar een gezonde leefstijl voor kinderen

* Preconceptiezorg

* Adviezen over voeding tijdens de zwangerschap

* Voedingsadviezen en begeleiding naar een gezonde leefstijl na de bevalling/zwangerschap

* Trainingen voor kraamverzorgenden

* Diverse lezingen en workshops

 

Wil je meer informatie of heb je vragen, mail me gerust via info@margegewichtsbegeleiding.nl 

Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: tel: 0547 - 388 743 mobiel: 06 - 8108 5045 Stuur mij een email naar: info@margegewichtsbegeleiding.nl