Beroep Locatie
Zwangerschap na verlies Zuid Holland | Vlaardingen

Ik ben Nienke van Gulik (1979) van NienkeCoacht en ik coach mensen die te maken hebben, of hebben gehad met een miskraam en/of verlies van een kindje tijdens de zwangerschap of na de geboorte.

Ik ben ervaringsdeskundige, maatschappelijk werker waarin ik ouders ondersteun die te maken hebben met rouw en NLP Coach.
Ik heb ervaren dat een zwangerschap en de geboorte van een gezond kindje niet altijd vanzelfsprekend is en welke impact dit op je heeft. Ik heb zelf een miskraam gehad en na enige tijd was ik weer zwanger. Ik durfde niet blij te zijn en na de eerste echo bij de verloskundige kreeg we een slecht bericht. Na een periode van echo’s en onderzoeken waarin spanning, hoop en vrees zich afwisselden ben ik na 22 weken zwangerschap bevallen van onze dochter waarna ze is overleden. De impact van dit verlies, verdriet en gemis was enorm. Ondanks de gevoelens van angst, verdriet, schuldgevoel ervaarde ik ook blijdschap, hoop, vertrouwen en trots. Het is mogelijk om het verlies en verdriet te verweven in je leven zodat je op een gegeven moment ruimte creëert voor mooie dingen en je stapje voor stapje richting herstel en vertrouwen gaat. Na het verlies van onze dochter hebben wij twee mooie zonen gekregen. Vanaf het moment dat we onze dochter verloren, wist ik diep van binnen dat ik mijn ervaring in zou zetten om andere vrouwen in dit proces te ondersteunen.

Coaching:

Tijdens de coaching is er ruimte voor het verdriet, gemis, schuldgevoel, boosheid en andere gevoelens en emoties die je ervaart.  Ik geef je handvatten en inzichten mee, zodat je weer verder kunt.  Coaching van mij is altijd op maat, jouw vraag vormt de basis en we volgen jouw tempo, waarin ik je af en toe een liefdevol zetje geef om een stapje verder te komen.
Ik luister zonder oordeel en in alle veiligheid breng ik samen met jouw overzicht in de wirwar van puzzelstukjes en leggen die samen weer op zijn plek.

Het helpt je om voorzichtig te denken aan de volgende stap.  Kleine doelen te stellen en te ervaren dat dit rust en vertrouwen oplevert. Je krijgt meer inzicht in je patronen en je bent beter in staat om in deze zware periode te bepalen wat belangrijk voor je is. Keuzes te maken en weten wat jouw behoefte is zodat jouw gedachten en gevoelens je niet belemmeren maar juist helpend zijn.  Vanuit jouw moed en wil ben ik ervan overtuigd dat je gaat ervaren dat je meer aan kunt dan je misschien verwacht had.

Door de combinatie van je eigen plan, jouw vraag als basis, focus, mijn (kritsche) vragen, is jouw coachtraject altijd op maat.
Kom je er zelf niet meer uit en merk je dat het verlies wat je hebt of hebt meegemaakt meer impact op je heeft dan je dacht. Dat het effect heeft op je in het dagelijks leven in relatie met je partner, kinderen en/of werk?

Neem contact met mij op via info@nienkecoacht.nl
Kijk voor meer informatie: www.nienkecoacht.nl

Je moet het zelf doen
Maar niet alleen.

Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: 06 – 4662 1552 Stuur mij een email naar: info@nienkecoacht.nl Stuur mij een whatsapp bericht.

Geef een antwoord