Beroep Locatie
Diep herstel voor vrouwen die geen roze wolk hebben ervaren. Tevens heeft dit effect op vader en kind. De workshops zijn op aanvraag en kunnen lokaal georganiseerd worden. Den Haag | Bergen op Zoom | 's Heerenberg | Arnhem

Terwijl alles medisch en praktisch misschien wel uitstekend is geregeld, is de vraag: hoe bereid je je emotioneel voor? Bijna een kwart van alle moeders kijkt niet met plezier terug op de bevalling(en) en ervaren geen roze wolk. Een deel heeft de bevalling zelfs als traumatisch ervaren. Zowel bij een ongewenst verlopen als bij de traumabevalling heeft dit consequenties voor beide ouders en hun kind en toekomstige kinderen.

Met de EHBB is hier echter heel veel aan te doen, wat de emotionele impact betreft. En dit heeft weer invloed op navolgende zwangerschappen. Er zijn al meer dan 30 verloskundigen, kraamverzorgenden en anderen in de geboortezorg, die je zo’n EHBB-sessie kunnen geven.

Wat houdt EHBB in?
Een EHBB-sessie bestaat uit een gesprek in 2 delen: je vertelt eerst hoe de bevalling ging, daarna hoe je sommige momenten anders had gewild. Het klinkt simpel, maar toch is het positieve effect ervan groot. Zowel moeder, vader als het kind worden er positief door beïnvloed.

We geven ter kennismaking een dubbele workshop EHBB, met de laatste inzichten wat er bij de geboorte allemaal gebeurt. In het eerste deel wat het voor de moeder, en in het tweede deel wat het voor de baby betekent. Bij beide workshops worden door vrijwilligers demonstraties gegeven.

Korting
Wie bewijs van deelname workshop overlegt, krijgt korting op de EHBB-sessie. Tevens krijg je korting als je de EHBB opleiding wilt volgen. Kijk eerst eens op www.ehbb.jouwweb.nl. Daar vind je ook een overzicht van EHBB zorgverleners. Over de workshops staat beschreven op http://www.ehbbworkshop.jouwweb.nl.

 

 

Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: 0639132629 Stuur mij een email naar: info@nucleuscollege.nl Stuur mij een whatsapp bericht.

Geef een antwoord