Beroep Locatie
Baby- en zwangerschapsfotograaf - Sanne Smits fotografie Noord Brabant | Willem Pijperstraat 33a | 5012 GX Tilburg

Ik ben Sanne,

geboren in 1974, getrouwd en moeder van 3 jongens (2002, 2004 en 2005 geboren).
Nadat ik in Deventer was opgegroeid, ging ik op mijn 18e naar Amsterdam waar ik bij de politie ging werken en wonen.

Na 18 jaar als rechercheur bij de politie te hebben gewerkt en een verhuizing naar Brabant (Tilburg) in 2009, heb ik in januari 2010 voor meer thuis en meer passie gekozen en dat was fotografie in mijn eigen fotostudio en heb ik mij officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als zelfstandige fotograaf.
Ik had een jaar ervoor al diverse algemene foto-opleidingen gevolgd en omdat ik ruimte thuis had kon ik gelijk een studio openen.

Al gauw merkte ik dat het liefst zwangerschapsreportages doe, zowel in de studio als op locatie (in natuur of stoere industriële locatie). Ik vind het zo enorm bijzonder om deze fase vrouwelijk, sexy en mooi vast te leggen.

Uiteindelijk na een aantal jaren, toen mijn kinderen wat groter waren, besloot ik mij te verdiepen en workshops en opleidingen te gaan volgen in de newbornfotografie. Dit bleek moeilijker dan ik dacht, er komt namelijk heel wat kijken bij het werken met de kwetsbare kleine mensjes, zoals veiligheid van poseren en uiteraard het welzijn van deze kleintjes tijdens de reportage. Maar met geduld, veel oefening en de vele tips van beroemde newbornfotogafen en medische onderlegde personen (kraamverzorgenden en een verpleegkundige van neonatologie) begon ik in januari 2014 de eerste newborns te fotograferen en ik werd gelijk verliefd. Verliefd op de kleintjes, de omgang ermee en de bijzondere en enorme voldoening omdat je een dierbare herinnering voor de ouders maakt die altijd houdbaar en kostbaar zal blijven.

Kortom: mijn passie heb ik kunnen specialiseren in hetgeen wat ik echt het mooist vind en het allerliefste doe.

Bekijk de mogelijkheden eens op mijn website !

Sanne Smits, onze Fotograaf uit Tilburg

Sanne Smits
Willem Pijperstraat 33
5012 GX Tilburg
T.: 013 – 850 1563

Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: 013 850 1563 Stuur mij een email naar: sannesmitsfotografie@samenkramen.nl