Beroep Locatie
Voedingsdeskundige Limburg | Maria van Strijthagenstraat 5 | 6141 CE Limbricht

AdFyMenta

Als voedingsdeskundige werk ik al lange tijd met mensen die vragen hebben over voeding tijdens de zwangerschap. Niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook vaak voor een zwangerschap.
Door eigen ervaringen en de groeiende behoefte aan juiste informatie, heb ik mijn 2e boek geschreven ‘Voeding voor moeder en kind‘.

Dit is het eerste Nederlandse boek over de effecten van voeding op een (toekomstige) zwangerschap. In mijn praktijk merkte ik dat aanstaande en nieuwe moeders vaak worstelen met vragen over hun eetpatroon. Wat mag je wel en niet eten, hoe zit het met allergieën, en meer van dat soort vragen. Er zijn zat boeken over wat je mag eten, maar geen enkel boek over de effecten van voeding op je ongeboren kind. En weinig mensen weten dat je voeding ook nog van invloed kan zijn op je vruchtbaarheid.

In mijn praktijk geef ik adviezen over voeding tijdens de zwangerschap. Daarnaast werk ik veel met ouders die te maken hebben met intolerantie(s) of allergie(en). Ook help ik ouders van baby’s, peuters en kleuters die te maken krijgen met intolerantie(s) of allergie(en), met het samenstellen van gezonde en voedzame maaltijden en tussendoortjes. Uiteindelijk is het niet niks wanneer jullie kindje te maken krijgt met een allergie of intolerantie en komt er veel bij kijken.

Blijf ook niet lopen met je vragen over voeding; ik help je graag verder.
Duidelijke antwoorden voor alle aankomende en nieuwe moeders: open, eerlijk en to-the-point.

Praat mee over gezond eten tijdens de zwangerschap op onze Facebookpagina.

Kijk voor meer informatie over mijn praktijk op: Veronique over voeding.

Veronique Hundscheid

Voor meer informatie:

Bel mij gerust op: 0623709782 Stuur mij een email naar: info@adfymenta.nl