Emmen  –  Drenthe

Je wordt verliefd, gaat trouwen, wordt zwanger en vormt samen een prachtig gezinnetje. Door deze speciale momenten in het leven vast te leggen creëer je

‘Memories for life’.

Een van deze speciale momenten is de geboorte van je kindje. Voor je het weet kunnen ze al zitten en lopen en is dat kleine nieuwe leven al een grote jongen of groot meisje. Laat dit moment dus vastleggen door middel van een Newborn fotosessie.

De fotosessie vindt bij jou thuis plaats. Hierdoor kun je lekker ontspannen in je eigen omgeving blijven, waar je alles voor je baby bij de hand hebt.

Een fotosessie met een pasgeboren baby vergt veel geduld en neemt dus veel tijd in beslag. Voor een shoot trek ik ongeveer 3 uur uit. Bij voorkeur kom ik zo rond de voeding, dan kan ik alles vast opzetten en wordt het kindje rustig. Natuurlijk is er tussendoor tijd voor een knuffel en/of verschoning. Tenslotte krijg je met een ontspannen en tevreden baby de mooiste foto’s.

In de eerste weken na de geboorte krult je baby nog gemakkelijk en zonder ongemak in die lieve knusse poses. Zijn skelet is nog aangepast aan het leven in de baarmoeder. Dit uit voornamelijk kraakbeen bestaande skelet, gaat al snel uitharden omdat de flexibiliteit, die het kraakbeen bood, niet meer nodig is buiten de baarmoeder. Ook slaapt je kindje die eerste weken nog veel en vast. Dit is de reden dat newbornsessies tussen de 4e en 14e dag na de bevalling plaats vinden.

wfb Fotografie

Wil je graag een zwangerschaps- of newbornfotoreportage laten maken, neem dan contact met mij op:

Hier vind je nog meer foto’s en informatie over prijzen en diverse fotoshoots.

Wil je op de hoogte blijven van alle acties en nieuwtjes, volg mij dan via Facebook.

Alle foto’s op deze pagina zijn gemaakt door:

Wendelien Bralts 

WFB-fotografie

Splitting 57
7826 CP  Emmen

M. 06 – 3151 9547
Stuur mij een mail
Bezoek mijn website

w b