In Nederland zijn heel veel zaken erg goed geregeld.
Zaken, waar je in eerste instantie zelf achteraan moet gaan.

Wij ordenen deze per maand,
waarin je het beste de zaken kan gaan regelen.

Wij van Samenkramen willen je hierbij graag adviseren.

Denk hierbij in eerste instantie aan:

  • Specialisten en deskundige
  • De Verloskundige
  • De Kraamzorg
  • Babyopvang
  • Moeders voor Moeders

Specialisten en deskundige

Je hebt vast vragen een heleboel vragen misschien wel.
Stel ze gerust om je gerust te stellen. Zij zijn er voor jou en je ongeboren kindje.
landelijke overzicht van specialisten bij jouw in de buurt, die je van alle adviezen en met raad kunnen bijstaan. Daarnaast hebben wij onze teamleden die je graag adviseren.

Verloskundige

Bezoek een verloskundige bij jouw in de buurt. Let erop dat het klikt. Jij moet je er prettig bij voelen. Op ons landelijke overzicht vind je verloskundige bij jouw in de buurt

Moeders voor Moeders

Wist je dat je door jouw zwangerschap een ander gezin kan helpen.
Op de pagina van Moeders voor Moeders lees je hier alles over.

Baby en kinderopvang

Ga na of er wachtlijsten zijn, bij jou in de buurt. Hoe de vergoedingen zijn en waar je straks je kindje wilt onderbrengen. Dit voor als je na de bevalling weer gaat werken. Het lijkt zo ver weg maar een jaar is zo om.
Bekijk de verschillende soorten van opvang en bekijk welke kraamzorgpakket gedekt is. Met welke kraamorganisaties er afspraken zijn. Hiermee kan je voorkomen, dat je zorgverzekering niet alles vergoedt. Vind de beste kraamzorg bij jou in de buurt
Regel deze kraamzorg nu alvast, zodat je straks verzekerd bent van kraamzorg. Of je thuis of in het ziekenhuis gaat bevallen, dat maakt niets uit.

Kraamzorg

Neem z.s.m. contact op met je zorgverzekeraar en bekijk welke kraamzorgpakket gedekt is. Met welke kraamorganisaties er afspraken zijn. Hiermee kan je voorkomen, dat je zorgverzekering niet alles vergoedt. Vind de beste kraamzorg bij jou in de buurt Regel deze kraamzorg nu alvast, zodat je straks verzekerd bent van kraamzorg. Of je thuis of in het ziekenhuis gaat bevallen, dat maakt niets uit. Wij hebben de kraamzorgorganisaties voor je op een rijtje gezet. Maak hier gebruik van.