zwanger

Je bent Zwanger!

Ons team feliciteert je met je zwangerschap. SamenKramen is het netwerk voor als je zwanger bent, moet gaan bevallen of in je kraamtijd zit. Nu je in verwachting bent, komen er opeens veel nieuwe zaken op je pad. Bij ons vind je advies – tips en al die informatie je je nodig hebt.

Op ons netwerk vind je regelmatig, leuke tips en mooie acties

Eerdaags is deze link werkend naar de maandag actiedag

Overnachten in de efteling

Geniet van nog meer momenten samen. Blijf slapen in één van onze hotelkamers, vakantiewoningen of appartementen. Een overnachting is altijd inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling en gratis voor kinderen t/m 3 jaar.

Ben je zwanger, maar nog niet getrouwd?

en opzoek naar een unieke trouwlocatie?

Zeil- Trouwschip Bounty

Hoewel de term ‘huwelijksbootje’ al sinds jaar en dag bestaat, is het trouwen op een schip niet vanzelfsprekend. Het romantisch ingerichte huwelijkschip Bounty is een officiële trouwlocatie in Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad, waardoor het mogelijk is het
jawoord te geven tijdens een prachtige zeiltocht op het water, buiten of, bij minder weer, binnen.

Pretecho

Een pretecho is een echo op eigen verzoek, zonder medische indicatie. Jij zult al een medische echo(s) hebben gehad waar gekeken wordt naar de ontwikkeling en gezondheid van het kind.  Helaas is er bij medische echo’s geen of weinig tijd om te kijken naar je kindje en dat is jammer. Bij een ‘pret’-echo’s is er alleen maar tijd om prachtige foto’s en filmpjes te maken en jullie kleine goed te bekijken. Zal het een jongen of een meisje zijn of misschien wel twee…… Terwijl jullie ontspannen en naar de baby kijken op een groot beeldscherm, krijg je uitgebreide uitleg en antwoord op jullie vragen. Hoe ziet hij of zij eruit? En wat gebeurt er allemaal in uw buik? Look@Me pretecho praktijk verzorgt verschillende soorten pretecho’s in 2D,3D en 4D. Vanaf 15 weken is het geslacht goed te zien van de baby! Naast de te ontvangen foto’s zijn de digitale beelden ook te ontvangen op usb.

Hieronder leggen we uitgebreid uit hoe een echo gaat, de soorten echo’s, wanneer je wat kunt zien bij een echo en wat maakt de kwaliteit van een echobeeld. (klik op de foto voor meer informatie)