marieke adoula

Marieke van Ravensberg

(Adoula)

Voor meer informatie:
Nicolaas Beetslaan 60
2041 NP Zandvoort

T: 023 – 5715 530
M: 06 – 5130 2977

Adoula, ofwel spiritueel geboortebegeleider.

Bevruchting en geboorte zijn niet alleen een medische en psychologische ervaring, maar ook een spiritueel proces, waarbij de ziel in het lichaam komt.

Een adoula begeleidt de aanstaande ouders om een diepe, spirituele en non-verbale band met hun baby te maken, lang voor de eigenlijke geboorte. Dit kan de vruchtbaarheid verhogen, de periode van zwangerschap en geboorte vergemakkelijken en de kans op postnatale depressie verkleinen. Kinderen weten dat ze bewust gekozen zijn en dat er van hen wordt gehouden.

Een adoula kan jullie begeleiden vanaf het moment dat jullie gekozen hebben voor een baby tot ongeveer de 6e zwangerschapsmaand.

marieke adoula

Marieke van Ravensberg

(Adoula)

Voor meer informatie:
Nicolaas Beetslaan 60
2041 NP Zandvoort

T: 023 – 5715 530
M: 06 – 5130 2977

Adoula, ofwel spiritueel geboorte begeleider.

Bevruchting en geboorte zijn niet alleen een medische en psychologische ervaring, maar ook een spiritueel proces, waarbij de ziel in het lichaam komt. Een adoula begeleidt de aanstaande ouders om een diepe, spirituele en non-verbale band met hun baby te maken, lang voor de eigenlijke geboorte. Dit kan de vruchtbaarheid verhogen, de periode van zwangerschap en geboorte vergemakkelijken en de kans op postnatale depressie verkleinen. Kinderen weten dat ze bewust gekozen zijn en dat er van hen wordt gehouden. Een adoula kan jullie begeleiden vanaf het moment dat jullie gekozen hebben voor een baby tot ongeveer de 6e zwangerschapsmaand.