Ingrid Jetten-Oven

Eigenaar van
Essential Awakening

Spierwit 24
2718 AL Zoetermeer
06 – 1807 2973
079 – 3612 177

Hallo, Ik ben Ingrid Jetten.

Wil je graag zwanger worden en blijft jullie kinderwens helaas (nog steeds) onvervuld? Al meer dan 11 jaar begeleid ik ouders met een kinderwens op een heel unieke manier. Mijn grote passie is om (energetisch ) contact te maken met de ongeboren kindjes die heel graag geboren willen worden. Zij kiezen hun mama en papa uit en fluisteren ze in om contact met mij te zoeken. Eenmaal zwanger begeleid ik je ook graag tijdens de zwangerschap. Met 10 jaar ervaring als kraamverzorgster heb ik een cursus geschreven Bevallen zonder angst. Een bijzondere cursus op maat om moeiteloos te bevallen van jullie kindje.

Ik leer de ouders ook fysiek contact te maken zoals een heerlijke massage met warme olie en mooie muziek. Daarnaast is het voor de vader ook belangrijk om contact te hebben met zijn ongeboren kindje. Communiceren met je kindje is voor iedereen te leren. Een moeder voelt al heel vaak intuïtief dat ze zwanger is, een dochtertje krijgt en soms zelfs haar naam. Het is durven vertrouwen op wat je van binnen in je hart voelt.

Het boek Zielskinderen raad ik dan ook zeker aan. Omdat dit boek bijna niet meer te verkrijgen is ben ikzelf bezig met mijn eerste boek: ‘Zielskinderen willen NU geboren worden

Als astroloog kan ik je ook extra hulp bieden met een kinderwens consult inclusief de bespreking van jouw geboorte horoscoop en een Jonas kalender van een half jaar. Voor meer informatie over de kinderwensconsulten verwijs ik naar mijn website:

www.essential-awakening.nl

Zwanger worden – zijn – en blijven!

In mijn praktijk begeleid ik niet alleen vrouwen met een kinderwens. Een positieve zwangerschapstest is het begin van een totaal nieuwe levensfase. Veel vrouwen zijn voorzichtig met het verspreiden van het goede nieuws. Ze durven het vaak niet te geloven. Wat als……?

Ik ontmoet veel vrouwen met een lang gekoesterde kinderwens. Bewustwording van beperkende gedachten en blokkades, helpen deze vrouwen om (weer) in hun eigen vrouwelijke kracht (lichaam) te geloven. Er ontstaat ruimte voor positieve energie en transformatie. Eenmaal zwanger komt de tweede fase: acceptatie van het zwanger zijn!

Lees meer op mijn website: http://www.essential-awakening.nl/zwanger-worden-zijn-en-blijven/