De Mama Match, van Tanja Jess en Anousha Nzume

Iedere moeder kan er wel één noemen: een andere moeder waar zij acute hyperventilatie van krijgt. Dat kan de overbezorgde moederkloek zijn, de roddeltante die maar door blijft kleppen of de vrouw die als eerste op je afrent voor de vijfde speeldate deze week.

Tanja Jess en Anousha Nzume laten in De Mama Match zien dat deze andere moeders juist mogelijkheden bieden het moederschap leuker en makkelijker te maken. In plaats van in je eentje je hoofd te breken over het beste zwembad en de juiste prijs-kwaliteitsverhouding en te stressen over hoe je dit nu weer gaat combineren met je werktijden en de activiteiten van je andere kinderen, kun je kijken naar de kwaliteiten van andere moeders. Er is vast een moeder die niks zo lekker vindt als op een vrij moment een uitgebreid onderzoek te doen naar de beste zwemschool en een moeder die in no time een carpoollijst heeft opgesteld.

Met “De Mama Match” kan iedere moeder bepalen wat voor archetype zij is en ontdekken welke collegamama de sleutel is naar een makkelijker bestaan.

wirwar

Elke ouder zou dit boek moeten lezen!
Moeders denken vaak dat hun manier van ‘moederzijn’ de beste manier is.
Dit boek, vooral de test, maakt duidelijk dat ze allemaal gelijk hebben: de perfecte moeder bestaat niet. En ze hebben een ding met elkaar gemeen: elke moeder is een godin. Als ik moeder was zou ik Athena zijn.
 

– Jörgen Raymann –

[dt_vc_list dividers=”false”]

  • Tanja Jess is actrice,
    presentatrice en columniste en moeder van twee kinderen
  • Anousha Nzume is actrice,
    presentatrice en theatermaker en moeder van drie kinderen

[/dt_vc_list]

Een snelcursus relaxt moederschap – maak gebruik van je collegamoeder!

Tanja Jess

Tanja Jess

Anousha Nzume

Anousha Nzume