buskruit e

Met dit boek zullen de laatste maanden van de zwangerschap, de bevalling, maar vooral die eerste maanden met de baby minder onzeker, minder stressvol en misschien zelfs minder pijnlijk zijn.
Dit boek is namelijk anders dan alle andere boeken.

Geschreven door drie moeders (tevens dikke vriendinnen) van in totaal negen kinderen is het een naslagwerk voor iedere (aanstaande) moeder die (weer) door die laatste, vaak ietwat ongemakkelijke zwangere maanden gaat en die eerste heerlijke, maar ook onzekere tijd als de kraamhulp de deur achter zich dicht heeft getrokken.

Tips en tricks
Met een lichaam vol hormonen, kraamtranen van geluk, enorme borsten en eventueel bevallingsleed, kun je best wat tips en tricks gebruiken. Je moeder is het waarschijnlijk allemaal al lang vergeten en je zus of beste vriendin durft misschien geen ongevraagd advies te geven. Daarbij komt nog dat geen moeder, geen bevalling en geen kind hetzelfde is. En je partner? Ja, niet om het een of ander, maar die zit er toch niet op te wachten om een boek te lezen over bevallingen, baby’s en hormonen? Er is wel aan je partner gedacht, hoor. Voor hem staat alleen het broodnodige in blauwe kaders, zodat hij niet helemaal onvoorbereid zal zijn.

 

Meer informatie

Nu bestellen!