borstvoeding en meer

Borstvoedingscoach | Babycoach | Draagconsulent | Docent Babymassage.

  • Borstvoeding & meer
  • MamaCafé & meer
  • Dragen & meer
  • Babymassage & meer

Maria Theresiadreef 1
3561 TA  Utrecht

Tel: 06 – 4252 6185

logo borstvoeding en meer

Bij ons kun je terecht voor informatie over borstvoeding en het huren van een professionele borstkolf.

Wij hebben gekozen voor de ARDO CARUM, een dubbelzijdig elektrisch kolfapparaat. Je huurt deze kolf bij ons en je kunt hem op twee verschillende adressen in Utrecht komen afhalen (Utrecht centrum en Leidsche Rijn).
Je kunt ons bellen om af te stemmen wanneer je hem kunt komen halen. In overleg kunnen wij de kolf ook komen brengen, dit doen wij alleen in combinatie met een kolfconsult. Een persoonlijke afkolfset koop je erbij, met kolfschelpen in de juiste maat. Uiteraard krijg je er een uitgebreid instructieformulier bij met uitleg over hoe te kolven en kun je ons altijd benaderen voor vragen.


Het huren van de kolf kost € 2,45 per dag.
De persoonlijke afkolfset kost € 35,50.
Deze persoonlijke afkolfset kun je later blijven gebruiken als je besluit om een ARDO-kolf te gaan kopen. Daarvoor kun je bij ons een ARDO Calypso-conversieset kopen.
Bij het afhalen van het kolfapparaat betaal je € 100,- borg. Deze borg dient direct betaald te worden via online bankieren (thuis voordat u de kolf komt halen of via telefoonbankieren).
Contante betaling is niet mogelijk. Deze borg verrekenen we met je bij het inleveren van de kolf.

Het huur van de kolf en aanschaf van eventuele aanvullende producten zoals een flesje of verzorgende pads factureren wij per mail, je hoeft dus geen contant geld mee te nemen. Wij werken met het merk ARDO, omdat zij, net als Borstvoeding & meer, de WHO-code onderschrijven.