Hoorn  –  Noord-Holland

Dat kleine wonder, het is jullie gegund! Het is zo bijzonder! Het gevoel van de kleine die schopt in je buik. De eerste ontmoeting met je kindje en met één blik ben je op slag verliefd. Die mooie momenten wil je vastleggen voor altijd! Gevoel is moeilijk te omschrijven, maar beeld zorgt voor een blijvende herinnering.

In mijn fotoshoots probeer ik die blijvende herinnering voor jullie vast te leggen. De fotoshoots vinden plaats bij jullie thuis of op een door jullie gekozen buitenlocatie. In een veilige en rustige omgeving en met respect voor jullie en jullie kleintje. Ik sta open voor jullie ideeën, zodat de foto’s weergeven wie jullie zijn.

Voor de fotoshoot plaatsvindt hebben we contact over wanneer de shoot het beste plaats kan vinden. Je ontvangt tips om de fotoshoot voor jezelf en voor je kindje zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Het allerbelangrijkste is dat jullie je op jullie gemak voelen en kunnen genieten van de shoot. Het is een leuke ervaring met een waardevol resultaat.

Wil je meer van mijn werk zien en op de hoogte blijven van acties en nieuwtjes, volg mij dan op Facebook.

Wil je meer informatie over prijzen en mogelijkheden of wil je een zwangerschaps- of newbornfotoshoot laten maken, neem dan contact met mij op via e-mail.

logo cynthia fotografie
slaapmuts
bloembuik
vr sillouet

Alle foto’s op deze pagina zijn gemaakt door:

Cynthia van Stiphout

Han Hoekstrahof 150
1628 WV Hoorn

M. 06 – 3853 1265

op arm papa
voetjes
koffer logo