Boek en goed doel in 1

Met babygebaren leren praten met je kindje in meteen een goed doel steunen. Dat kan als je het boek Babypraat van Eiskje Clason koopt. Per boek komt 5 euro ten goede aan de Stichting Baby Hope.

Met het boek Babypraat leer je met babygebaren te communiceren met je kindje. In het boek is een uitgebreid gebarenwoordenboek opgenomen met duidelijke tekeningen en aanwijzingen.

Mooie link

Eiskje Clason verkoopt de boeken nu in eigen beheer en heeft op deze manier de kans om iets te doen voor het goede doel. De gezinspedagoog kiest voor Stichting Baby Hope omdat er een mooie link is tussen het praten met je baby met gebaren en deze stichting. “Allebei willen we immers een goede start van elk kind. Ik doe dat door ervoor te zorgen dat je met simpele gebaren kunt communiceren met je kindje en de stichting zorgt voor een goede hygiëne vanaf de eerste dag dat de baby is geboren. Zij verzamelen daarvoor ongebruikte materialen uit het kraampakket van thuisbevallingen en verdelen deze over projecten in Afrika, India, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Ik hoop dat ik met deze actie ook de bekendheid van stichting Baby Hope vergroot.”

[dt_vc_list]

Wat kun jij doen?

Samen kunnen we ervoor zorgen dat meer moeders veilig kunnen bevallen.

  • Koop het boek “Babypraat: gebaren met je baby en dreumes” op www.eiskjeclason.nl (voor jezelf of als kraamcadeau!)
  • Geef de ongebruikte materialen uit je kraampakket aan Stichting Baby Hope
  • Vertel zo veel mogelijk vriendinnen, klanten en collega’s over Stichting Baby Hope via Twitter, je website, Facebook of je nieuwsbrief.

[/dt_vc_list]

Meer boeken

Geïnteresseerd?

Het geld wordt enkel beschikbaar gesteld aan de stichting als je jouw boek via www.eiskjeclason.nl koopt.
Het boek kost 16,95 euro inclusief verzendkosten
Per boek gaat 5 euro naar de stichting Baby Hope.

Wilt u meer weten over de stichting BABY HOPE?