melany

Melany Brunings

Mocht je vragen of tips hebben,
(over bepaalde producten)?

Als ik op het consultatiebureau kom of bij de peuterspeelzaal schrik ik soms van de pijnlijke billetjes van de luier-dragende baby’s en dreumesen. Zo sneu vind ik dat en ik ben een kakel eerste klas dus ik vertel de verzorger dan altijd over mijn bevindingen. Daarom ga ik het in deze blog hebben over de verzorging van de babybillen. Een baby moet niet de hele dag een brandende poeperd hebben, daar moeten ze alleen maar van huilen (en ik ook).
Geloof mij, als ik zeg dat als het om de billen van mijn kind gaat je mij best een ervaringsdeskundige mag noemen. Ik heb werkelijk alle doekjes, luiers en zalfjes uitgeprobeerd. Na het lezen van deze blog en het uitproberen van deze doekjes zul je merken dat je geen enkel ander product meer nodig hebt. Ook geen Bepanthen of Sudocrem, wat op zich hele goede producten zijn, maar die je dan dus niet (meer) nodig hebt.

Het gaat om de doekjes van Kruidvat. Kruidvat??? Ja, de oliedoekjes van Kruidvat. Ik heb geen enkel merk kunnen vinden die dat biedt en ik kocht ze meteen. Ik ken niemand die het oliedoekje van Kruidvat gebruikt en dat verbaast mij aangezien het beter werkt dan alle andere doekjes.

  • Het voelt beter aan voor je kindje
   Ons kind kromp ineen van de koude en natte kledder. Het oliedoekje voelt aangenaam en zeker niet koud aan.
  • Het maakt makkelijker schoon
   Ik hoef de koude en natte billen niet nog eens af te drogen om er fatsoenlijk een zalf op te kunnen smeren. Dat lukt namelijk niet als de billen nog nat zijn van de niet-olie-achtige-doekjes. Sudocrem en Bepanthen smeert niet na een nat doekje.
  • Het verzorgt
   De olie houdt de billen lekker zacht.
  • Het beschermt en irriteert niet
   Door de olie komt er geen (bijtende) urine of ontlasting bij de huid.
  • Goedkoper
   Aangezien je alle andere smeersels niet meer nodig hebt.
  • Houdbaarheid
   De oliedoekjes drogen niet uit als je de verpakking opent.
  • Niet alleen voor billen
   De doekjes zijn ook handig voor de neusjes, vooral als ze verkouden zijn. De olie verzacht, de neus wordt niet schraal zoals bij een zakdoekje of nat doekje.

Vanaf het moment dat wij deze doekjes gebruiken heeft ons kind puntgave billen en nooit last gehad van luieruitslag.

Wil jij deze doekjes ook uitproberen?
Klik hier, ze zijn regelmatig in de aanbieding.

Liefs,
Melany

Als ik op het consultatiebureau kom of bij de peuterspeelzaal schrik ik soms van de pijnlijke billetjes van de luier-dragende baby’s en dreumesen. Zo sneu vind ik dat en ik ben een kakel eerste klas dus ik vertel de verzorger dan altijd over mijn bevindingen. Daarom ga ik het in deze blog hebben over de verzorging van de babybillen. Een baby moet niet de hele dag een brandende poeperd hebben, daar moeten ze alleen maar van huilen (en ik ook).
Geloof mij, als ik zeg dat als het om de billen van mijn kind gaat je mij best een ervaringsdeskundige mag noemen. Ik heb werkelijk alle doekjes, luiers en zalfjes uitgeprobeerd. Na het lezen van deze blog en het uitproberen van deze doekjes zul je merken dat je geen enkel ander product meer nodig hebt. Ook geen Bepanthen of Sudocreme, wat op zich hele goede producten zijn, maar die je dan dus niet (meer) nodig hebt.

Het gaat om de doekjes van Kruidvat. Kruidvat??? Ja, de oliedoekjes van Kruidvat. Ik heb geen enkel merk kunnen vinden die dat biedt en ik kocht ze meteen. Ik ken niemand dat het oliedoekje van Kruidvat gebruikt en dat verbaast mij aangezien het beter werkt dan alle andere doekjes.

  • Het voelt beter aan voor je kindje
   Ons kind kromp ineen van de koude en natte kledder. Het oliedoekje voelt aangenaam en zeker niet koud aan.
  • Het maakt makkelijker schoon.
   Ik hoef de koude en natte billen niet nog eens af te drogen om er fatsoenlijk een zalf op te kunnen smeren. Dat lukt namelijk niet als de billen nog nat zijn van de niet-olie-achtige-doekjes. Sudocreme en Bepanthen smeert niet na een nat doekje.
  • Het verzorgd
   De olie houdt de billen lekker zacht.
  • Het beschermt en irriteert niet
   Door de olie komt er geen (bijtende) urine of ontlasting bij de huid.
  • Goedkoper
   Aangezien je alle andere smeersels niet meer nodig hebt.
  • Houdbaarheid
   De oliedoekje drogen niet uit als je de verpakking opent.
  • Niet alleen voor billen.
   De doekjes zijn ook handig voor de neusjes, vooral als ze verkouden zijn. De olie verzacht, de neus wordt niet schraal zoals bij een zakdoekje of nat doekje.

Vanaf het moment dat wij deze doekjes gebruiken heeft ons kind puntgave billen en nooit last gehad van luieruitslag.

Wil jij deze doekjes ook uitproberen?
Klik hier, ze zijn regelmatig in de aanbieding.

Liefs,
Melany

melany

Melany Brunings

Mocht je vragen of tips hebben,
(over bepaalde producten)?