Eco Muumi Baby luier
en SmartKids Eco babydoekjes

Je zal maar een kind hebben dat overal doorheen piest. Ondergetekende dus. Ik werd er echt wanhopig van, deed ik soms de luier niet goed om… Onzekere mama haha. Ik ben echter ook oplossingsgericht dus ik kocht gewoon extra beddengoed en stond de hele tijd het wiegje te verschonen voor mijn kleine Prins. Dan maar zo. Maar een missie werd het wel, want waar is dan een goede luier te vinden?

Elke week kocht ik een ander merk, wat me opviel aan al deze luiers is dat de pasvorm altijd tegenviel. Ik vond ze eigenlijk allemaal te klein. (Mijn zoon heeft stevige billen, net als ik :-)). Ze sluiten te laag af, mijn kind zat er niet ‘in’ en daarom kocht ik aldoor luiers die ietsjes groter waren. Alle merken en eigen merken gehad en wat heb ik er een hoop direct weer weggegeven…

kl Muumi kindje luiers
[dt_vc_list]Maar nu kwam ik de Ecologische Muumi Baby luier tegen. Nou eigenlijk kwam de luier mij tegen, ik werd erop geattendeerd door een relatie die mij vroeg ze te testen. Natuurlijk wil ik dat, een goede luier is belangrijk voor de billen van mijn zoon. Ik kreeg een set luiers (en doekjes) in 2 maten, voor de allerkleinste (zuigeling) en voor de grotere (dreumes), die werden getest op de billen van mijn zoon van 2 jaar en ons oppaskind van 3 maandjes oud. En wat een fijne luier zeg!

Pasvorm helemaal perfect, de plakkertjes blijven goed op zijn plek zitten. Het materiaal is natuurlijk en dat voel je, het is superzacht en gewoon aangenaam om aan te raken. Absorptie is goed, er werd niet gelekt, ook ‘s nachts niet! En ‘s morgens een heerlijk droog bedje! JOEPIE DE POEPIE EN PLASSIE![/dt_vc_list][dt_vc_list]En het mooie is dat dit een ecologische luier is, dus we houden ook nog eens rekening met onze habitat en degenen die mij kennen weten dat ik dat heel belangrijk vind!

Ik vergeet bijna de SmartKids Ecologische babydoekjes… Deze doekjes hebben een heerlijke natuurlijke geur, zijn niet koud en kletsnat en vegen heel goed af. Ook milieuvriendelijk dus biologisch afbreekbaar, daar houdt deze mama erg van.[/dt_vc_list]

melany

Melany Brunings

Heb je vragen of tips (over bepaalde producten)?

Mail mij

kl