Vanuit NovioCare willen we graag ouders helpen om een fijn ritme te vinden dat bij hen en bij hun baby past.

Na uitgebreid marktonderzoek hebben we de PIKO ontwikkeld. De PIKO is een geborgen slaapomgeving die je kunt gebruiken waar je ook bent – met slim advies op maat. Op deze manier heeft een baby altijd dezelfde vertrouwde slaapomgeving, slijten gewoontes beter in en kunnen ouders makkelijker een fijn ritme vinden.

Ik wil graag uitleggen aan ouders hoe ze met behulp van de PIKO de eerste stappen kunnen zetten naar een fijn ritme. Dit gaat in combinatie met het juiste advies rondom rust, ritme en regelmaat.

Een mooie plaats om dit te doen is denk ik het mama café’s. Daar kan ik deze introductie heel goed koppelen aan advies dat ik rondom slapen kan geven,
Ik ben gecertificeerd droomritme coach.

Francien Mels:

Kan laten zien hoe de PIKO er in het echt
uit ziet en er informatie over geven.
Interesse?
Neem even contact op via
: francien@pikobaby.com
of   : 06 – 4668 0708.

Voor meer informatie:
Bekijk de website op www.pikobaby.com,
Instagram of Facebook.

 

Francien Mels helpt ouders een fijn ritme te vinden voor hun baby. Ze is zelf droomritmecoach en heeft vanuit die inzichten de PIKO ontwikkeld: een geborgen slaapomgeving voor je baby waar je ook bent – met slim advies op maat. In een mama café kan Francien ingaan op rust, ritme en regelmaat die nodig is om lekker te slapen en vragen van ouders beantwoorden.