Weleda babyverzorging

Heb je ooit iets zachters gevoeld dan een babyhuid? Ik niet. De babyhuid is 5 x zo dun als die van ons en vraagt om de juiste aandacht. De producten van Weleda kun je zonder zorgen gebruiken voor je kindje, maar ook voor jezelf. Er zijn geen synthetische middelen toegevoegd, dus dat komt goed uit want die wil je niet op een tere huid smeren. De poriën van de huid van een baby staan wijd open, alles wat je erop smeert komt in het lichaam terecht. Met Weleda voorkom je dat je baby foute stofjes binnenkrijgt.

Omdat ik zelf ook een gevoelige huid heb gebruik ik de babylijn, andere producten verdraag ik niet. Mijn huid werkt anders en is minstens zo gevoelig als die van mijn baby. De producten die ik vóór Weleda gebruikte waren bovendien veel duurder dus meer centjes over voor speelgoed!

Er zijn 2 lijnen voor baby’s, voor de normale en de gevoelige babyhuid. 12 producten in totaal.

melany

Melany Brunings

Heb je vragen of tips (over bepaalde producten)? Mail mij.

[dt_vc_list]

Voor de normale huid

Met Weleda Calendula als hoofdbestanddeel. Er is een billencrème, een bodycrème, een bodymilk, crèmebad, gezichtscrème, haar- en bodyshampoo, verzorgende olie, windbalsem en een welterustenbad. De Nederlandse naam voor Calendula is Goudsbloem, deze is sinds mensenheugenis geneeskrachtig en eetbaar. Goudsbloem is ontsmettend, bestrijdt diverse bacteriën, werkt schimmelwerend en zorgt voor een ontstekingsremmende werking. Om deze medicinale eigenschappen wordt goudsbloem ingezet bij allerlei soorten huidverzorging, huidproblemen en wonden.[/dt_vc_list]

baby producten
[dt_vc_list]

Voor de gevoelige huid

Hierbij wordt Witte Malva gebruikt als hoofdbestanddeel. Er is een billenbalsem, een bodymilk en een gezichtscrème. De Nederlandse naam voor Malva is Heemst, dit wordt in veel cosmetische producten gebruikt omdat het voor een goede vochthuishouding en snellere genezing zorgt. Leuk weetje: Omdat de plant zoveel goede eigenschappen heeft, stimuleerde Karel de Grote al de teelt van heemst in boerentuinen.[/dt_vc_list]