IMG
mama planeet

Mocht je vragen of tips hebben:

Sneller zwanger worden?

Ga een randje fietsen!

14 september 2018 – door: MamaPlaneet


Ooit van randje fietsen gehoord? Niet? Geloof me, het is absoluut niet wat je denkt. Een tijd geleden heb ik hier over gehoord en ging ik op onderzoek uit. Lees je mee?

Wat is Randje fietsen?

Randje fietsen is eigenlijk een Engelse methode genaamd Edging. Het staat letterlijk voor ‘orgasm control’, oftewel ‘controle over je orgasme’. Onder andere het door Alex Comfort geschreven The new joy of sex, uit 1993, gaat hierover. In het boek beschrijft hij het als ‘slow masturbation’. Maar wat is randje fietsen dan precies?

Randje fietsen, ofwel ‘op het randje fietsen’, blijkt dus een techniek te zijn. Een sekstechniek waarbij je sneller zwanger zou kunnen raken.

Hoe werkt het? 

Het is een methode waarbij je toewerkt naar een orgasme. Maar vlak voordat je je hoogtepunt bereikt, stop je. En dat herhaal je zo’n 8 a 9 keer. Op het moment dat het is afgezakt, bouw je weer spanning op. Wanneer je dan je hoogtepunt bereikt is deze hierdoor vele malen intenser. Vele malen krachtiger. Waarom, vraag je je wellicht af? Nou, op deze manier trek je je spieren, je baarmoeder, goed samen. En dat een aantal keer. Hierdoor zuigt je baarmoeder het sperma extra goed op. Dit betekent dus wel dat je pas los mag ?, dus klaar mag komen, nadat de man in je is klaargekomen. En oefening baart kunst. Dus lukt het niet zolang te rekken, dan zou je het vaker kunnen proberen. Heel vervelend, dat begrijp ik.