Zwangere vrouwen aan de top

Babyshower

Babyshower Moment is een nieuwe webshop waar je alles kunt vinden om een complete babyshower te organiseren. De shop is tot stand gekomen uit de sterke overtuiging van de oprichters Manon Hofstra-Boere en Kirsten Baane dat elke aanstaande moeder het verdient om te stralen. Hoe kan dat beter dan door haar te verrassen met een babyshower, waar zij omringd wordt door haar naasten en het middelpunt van de aandacht is?

Met Babyshower Moment richten wij ons geheel op de aanstaande moeder. Zij staat bij ons centraal! Ons hoofddoel is om haar een super bijzondere dag te geven, waar alles om haar draait. Onze thema’s zijn dan ook helemaal afgestemd op haar persoonlijkheid en hoe zij in het leven staat. Alle themalijnen zijn door onszelf bedacht en op de markt gebracht.

Wat is een Babyshower eigenlijk?

Een initiatief uit Amerika en in Nederland een echte trend aan het worden: de babyshower. Een babyshower wordt vóór de geboorte van de baby georganiseerd en staat helemaal in het teken van de aanstaande mama. Het is een dag waarop de ‘mom to be’ nog even lekker verwend en gepamperd wordt door haar naasten. Vaak wordt de babyshower tussen week 32 en week 36 georganiseerd door familie en/of vriendinnen. Veelal wordt een babyshower bij iemand thuis georganiseerd, maar dat houdt niet in dat dat gelijk een vast gegeven is. De dag staat in het teken van herinneringen ophalen, samen aan verschillende activiteiten deelnemen, lekker eten en drinken en vooral een heel hoog ‘fun’ gehalte. De babyshower is vaak een verrassing voor de aanstaande moeder.

Waarom een babyshower?

Een ‘mom to be’ wil niet altijd alleen maar gezien worden als (aanstaande) mama, maar ook nog steeds als vrouw. Zij wil zich nog steeds mooi en sexy voelen. Op het einde van de zwangerschap is dit gevoel alleen vaak ver te zoeken. Haar buik begint echt in de weg te zitten en zij voelt zich soms net een opgeblazen olifantje. Dan kan de tijd tot aan de bevalling niet snel genoeg gaan. Op dat moment heeft de aanstaande mama het meer dan ooit nodig om alle ogen nog even op haar gericht te hebben, nog één keer in de spotlights te staan voordat ze het stokje overdraagt.
Dan komt Babyshower Moment om de hoek kijken…

Wat vind je op Babyshowermoment?

Op Babyshowermoment.nl vind je onderscheidende themaboxen zoals: Glamour Mom, Diva Mom, Lovely Mom, Power Mom en Fun Mom, in verschillende uitvoeringen (small, medium, large). Daarnaast kun je allerlei bijpassende losse producten bestellen, zodat je op één plek alles kunt vinden om jouw zwangere zus, (schoon)dochter, vriendin of nicht een cadeau te geven dat haar altijd zal bijblijven. Wat ook erg leuk is, is dat je op de website digitaal uitnodigingen kunt versturen aansluitend bij het uitgekozen thema.

Gooi bij ons alle babyflesjes, badeendjes, knuffelbeesten en schattige babyversieringen maar overboord. Bij ons draait het helemaal om de mama. Wij laten haar zien hoe sexy, independent en machtig je bent als zwangere vrouw!’

Make my Moment.

Babyshowermoment

Haringvliet 92
3011 TH Rotterdam

Mail BabyShower Moment

T: 010 – 5223 332

Kortom: een babyshower zorgt voor een heerlijke afleiding op het einde van de zwangerschap

moms kirstenmanon

Ons motto

‘Ons doel is dat de aanstaande mama zich helemaal thuis voelt in de sfeer die wij voor haar creëren tijdens deze bijzondere dag. Over smaak valt nu eenmaal niet te twisten en daarom bieden wij een uitgebreid portfolio van zeer uiteenlopende thema’s aan. Of de aanstaande mama nu van sfeervol, lieflijk, glamoureus, feestelijk, trendy of rustgevend houdt, wij hebben de juiste ingrediënten in huis om haar een onvergetelijke dag te bezorgen’, zegt Manon van Babyshower Moment vol overtuiging. De babyshowers van Babyshower Moment zijn niet te evenaren. Zij gebruiken hun eigen exclusieve thema’s. Kijk vooral ook op www.babyshowermoment.nl. Als je niet zwanger bent, wil je het alleen om deze reden al (weer) worden.

Manon Hofstra-Boere
Kirsten Baane